“Je bij Arte vervelen? Onmogelijk! De diversiteit in werkzaamheden is enorm en ik leer elke dag wat bij.”

Ondertussen ben ik alweer ruim vier maanden aan het werk bij Arte. Zoals ik in mijn vorige blog aangaf, werd ik de afgelopen drie á vier weken ingewerkt voor de functie Verkoop Binnendienst.

 

Helaas werd bekend dat de persoon die mij inwerkte na de kerstvakantie niet meer werkzaam zou zijn bij Arte. Dat betekende dat ik er even alleen voor zou staan. Gelukkig kreeg ik al snel versterking van een nieuwe collega; een dame met veel ervaring in deze wereld… zij kwam voor mij als geroepen! De eerste week op de nieuwe afdeling moest ik erg wennen. Voor mij was de stap van 24 naar 40 uur in de week behoorlijk. Ook werden mijn nieuwe collega en ik toch allebei redelijk in het spreekwoordelijke diepe gegooid. Veel verschillende zaken kwamen op ons af en van alles moest worden opgepakt of behandeld.

 

Nu ik ongeveer een maand aan het werk ben op de afdeling Verkoop Binnendienst, durf ik te spreken van een erg goede samenwerking! Mijn nieuwe collega houdt zich vooral bezig met het klantcontact en de zaken daaromheen. Ik ben met name bezig met de administratieve taken van de functie Verkoop Binnendienst. Samen met de Commercieel Directrice en onze collega’s van de Verkoop Buitendienst ben ik goed op weg om alles zo efficiënt mogelijk te laten verlopen.

 

Wat ik zo leuk vind aan deze functie is dat ik een hele andere kant van het Arte-verhaal leer kennen. Toen ik nog werkzaam was in de orderadministratie, wat ik overigens nog steeds een paar uur in de week doe, was ik met name bezig met het invoeren van de orders en de facturen of het doorverbinden van klanten naar de juiste personen binnen Arte. Nu zijn er klanten die speciaal voor míj bellen. Dat is natuurlijk best even wennen!

 

Momenteel werk ik op dinsdag, woensdag en donderdag nog in de orderadministratie. Dit omdat mijn inmiddels teruggekeerde collega nog geen volledige dagen kan draaien. Zo kom ik soms orders tegen, waar ik zelf al met de klant contact over heb gehad. Erg handig!

 

Je bij Arte vervelen? Onmogelijk! Er zijn zoveel verschillende dingen waar ik me mee bezig kan houden en de dagen vliegen voorbij. Deze diversiteit vind ik erg leuk en ik leer elke dag weer wat bij. Hierbij kun je denken aan het versturen van stalen, tot het maken van bonusbrieven voor onze debiteuren. In mijn volgende blog neem ik je graag mee in mijn nieuwe ervaringen en leermomenten bij Arte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *