Introductie

Komen jouw ervaring en gedrevenheid even goed van pas…

Bij deze koploper in de betonindustrie krijg je alle ruimte in een afwisselende baan als allround monteur.


Jij bent die ervaren en gedreven allround monteur die SVA hard nodig heeft. Iemand met inzicht en een duidelijke mening. Zo lukt het jou samen met je collega’s de Technische Dienst verder te professionaliseren. En je krijgt in deze allround functie van 40 uur per week veel vrijheid om het werk te doen. Een afwisselende baan waarin je mallen en machines ombouwt, storingen oplost en modificaties uitvoert.Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

SVA, gevestigd in Nederweert aan de N266 onder Eindhoven, is toonaangevend specialist in rioleringssystemen, afwatering en waterbehandeling. SVA produceert een breed scala aan beton-gietijzerproducten voor drainage. Goten, kolken en putdeksels bijvoorbeeld. Het bedrijf is betrokken bij uiteenlopende infrastructuurprojecten door heel Nederland.


Als allround monteur versterk je de Technische Dienst waar je een diverse groep medewerkers aantreft. Van zeer ervaren seniors tot jonge leerlingen. Binnen het team hebben collega’s aandacht voor elkaar en hebben we veel voor elkaar over. Jouw leidinggevende geeft je veel ruimte en zelfstandigheid. Resultaatgerichtheid en onderling vertrouwen is daarbij essentieel. Jouw leidinggevende verwacht regelmatige terugkoppeling over de planning en eventuele technische bijzonderheden die je tijdens jouw werk aantreft.


In de fabriek draag je PBM’s werkkleding en je bent standaard uitgerust met een helm, gehoorbescherming en veiligheidsschoenen. Voor iedere medewerker is er in de fabriek een locker beschikbaar. Ook zijn er douches om je op te frissen. Er is een kantine aanwezig waar koffie, thee en Cup-a-Soup gratis zijn en er staan automaten waar je frisdrank en snoep kunt kopen.

Functie

Jouw werkdag

Bij de Technische Dienst van SVA voer je hydraulische, mechanische en elektrotechnische werkzaamheden uit. De belangrijkste taak van jouw functie bestaat uit het ombouwen van kolkenmachines en putrandenlijnen. In samenwerking met de operator bouw je de machines om voor de productie van het volgende product. De Technische Dienst heeft z’n eigen werkplaats, maar eigenlijk kom je overal in de fabriek. Je bent dus veel in beweging. Van boven in de betonmolen tot de afvoerbanden die producten afvoeren. Jij weet als allround monteur raad met elke machine die er te vinden is. Op een gemiddelde werkdag werk jij aan machines en mallen als het gaat om:.ombouwwerkzaamheden

.het oplossen van storingen.

.het treffen voorbereidingen en preventief onderhoud.


Je werkt in een tweeploegendienst. Als je ’s ochtends van 5:45 uur tot 14:15 uur werkt, ontvang je een ploegentoeslag van 7,6%. Of je werkt ’s middags van 14:00 tot 22:30 uur en krijgt een toeslag van 15,1%.


Monteurs werken op basis van een planning. In de praktijk kan het voorkomen dat er van de planning wordt afgeweken. Daarvoor wordt van jou de nodige flexibiliteit gevraagd.

Functie-eisen

Jouw inbreng

Met jouw stevige monteurservaring verhoog je de professionaliteit van jouw team. Je bent stressbestendig bij het oplossen van storingen. Daarbij kom je snel en doeltreffend in actie, want elke minuut dat een machine stil staat, kost geld. Als het om werktijden gaat, stel je je flexibel op. Soms zijn er namelijk wijzigingen in de planning. Veilig werken staat op de eerste plaats. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:


• een mbo-4-diploma in een technische richting (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde of Mechatronica).

• ten minste 5 jaar werkervaring als allround monteur of een soortgelijke functie. Ook heb je ervaring met het lezen van tekeningen en schema’s.

• kennis van hydraulische, mechanische en pneumatische processen van machines.

• je bent bereid volgens een 2-ploegendienst te werken en met verschoven diensten.
Als je ervaring hebt met las- en constructiewerkzaamheden, dan is dat mooi meegenomen (maar geen must).

Aanbod

Jouw beloning

Niet alleen in de fabriek wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw opleiding en ontwikkeling. Bovendien is er volop aandacht voor goede werkplekken en veiligheid! Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:


.een brutomaandsalaris tussen € 2.210 en € 3.278.

.een reiskostenvergoeding van € 0,19 netto per kilometer, .maximaal € 11,40 per gewerkte dag.

.een pensioenregeling via BPF betonproductindustrie. SVA .betaalt een gedeelte van je premie.

.ploegentoeslag

.25 vakantiedagen per jaar en 12 atv-dagen.

.8% vakantiegeld.

.een bonus-/winstregeling van maximaal € 250 per jaar.

.een eindejaarsuitkering van 3,5%.

.korting op je ziekten-, auto-, inboedel-, opstal- en .reisverzekering.

.een proeftijd van 2 maanden met een vast contract in het vooruitzicht.

Sollicitatie

Deze baan klopt voor jou als een bus hé? Aarzel niet langer en reageer op deze vacature voor allround monteur bij SVA in Nederweert, dé specialist in rioleringssystemen, afwatering en waterbehandeling. Bel of stuur een Whatsapp berichtje naar 06-53906422 of stuur een mail naar j.wijngaarden@flexx4nu.nl