Introductie

Werken bij het leukste familiebedrijf van Nederland waar we het gemeenschappelijk belang centraal zetten. Wij investeren in een betere toekomst voor de bewoners in de wijk en alle betrokken partijen, door verder te kijken dan het project op zich. Als Bouwkundig Engineer speel je een belangrijke rol in deze missie. Maar we vinden niet enkel onze projecten belangrijk, we investeren ook in jou. Je krijgt veel vrije tijd om te reizen, voor je hobby’s of met vrienden en familie door te brengen. Natuurlijk kun je ook gewoon thuiswerken, want dat is het nieuwe werken. En dat alles met de welbekende Brabantse gemoedelijkheid.

Organisatie

Werken bij Knaapen Groep betekent een prettige en gezellige werkomgeving. Wat maakt ons uniek? We worden gekenmerkt door een goede (familiaire) en informele sfeer. Elke vrijdag drinken we met alle collega’s een borrel en vieren we dat we weer een goede week hebben afgesloten, en natuurlijk op het weekend! Ons bedrijf is zo goed als onze medewerkers tevreden zijn. Wij maken ons daarom hard om elke collega op individueel vlak zoveel mogelijk te ondersteunen om zichzelf te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Ook als je even wat tijd voor jezelf nodig hebt is dat gewoon mogelijk. We zijn een familie en gaan samen door de goede, maar ook door de minder goede tijden.

Functie

Als Bouwkundig Engineer bij Knaapen…

…heb je een hands-on mentaliteit en ben je een echte aanpakker. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van projectplannen en hebt hiermee de sleutel tot succes. Het is daarom belangrijk dat je je hoofd koel kunt houden. Affiniteit met de doelgroep is essentieel, want je komt in ongeveer 20% van de tijd bij de mensen thuis. Daarnaast draag jij zorg voor de technische uitwerking van deze projectplannen en zorgt dat de scenario’s passen binnen de kaders die opgesteld zijn in de overeenkomst en dat ze hiermee voldoen aan de wensen van de opdrachtgever. Geen dag is hetzelfde, want de grootte van projecten variëren van de 10 tot meer dan 100 woningen en van €100.000 tot ca. €10.000.000. (Durf jij dit aan?) Tot slot ligt het onderhoud van deze projecten ook bij ons, dus het is belangrijk dat duurzaamheid hoog bij je in het vaandel staan.

Functie-eisen

Wat neem je mee?

.Ervaring

Je hebt meer dan 2 jaar ervaring als Bouwkundig Engineer

of Werkvoorbereider.


.Snel kunnen schakelen

Je zit aan de voorkant van een project en hebt dus ook te

maken met externe stakeholders.


.Hbo denk- en werkniveau

Denk aan een opleiding Bouwkunde.


.Problemen kunnen overstijgen

Je begrijpt de impact van beslissingen en brengt dit goed

in kaart.

Aanbod

  • Vast contract
  • € 3200-5000,- bruto per maand
  • Reiskostenvergoeding
  • 43 Vakantiedagen
  • Pensioenpremie CAO Bouw en Infra