Introductie

Wil jij als Elektromonteur continu uitgedaagd worden en vanuit huis met je werkbus langs klanten om hen te voorzien van de beste elektronische installaties? Slimme technieken, domotica én duurzame oplossingen; jij weet de juiste oplossing te vinden voor onze klanten. Sluit je aan bij ons hechte en gezellige team van 20 collega’s!

Organisatie

Burgmans & Alewijns is een elektrotechnisch installatiebedrijf dat gespecialiseerd is in domotica, zonnepanelen, ledverlichting en andere duurzame technieken. Alle installaties die we verzorgen en onderhouden zijn duurzaam en gebruiksvriendelijk. Ze worden intern ontworpen, gerealiseerd en beheerd. Continu zijn we op zoek naar vernieuwende methodieken en technologieën om onze producten en diensten nog beter aan te laten sluiten op de behoeften van onze klanten. Kwaliteit, klantgerichtheid, vakmanschap en collegialiteit omschrijven wie we zijn én hoe we werken.


Onze medewerkers krijgen de ruimte om zelfstandig beslissingen te nemen en creatieve, duurzame en technische oplossingen te bedenken. Tegelijkertijd heerst er een laagdrempelige cultuur binnen ons team en de directie, waarin je zonder zorgen je collega’s kunt vragen om advies of een praatje. We vinden persoonlijke ontwikkeling belangrijk, daarom krijg je genoeg vrije dagen én diverse opleidingsmogelijkheden. Zo heb je genoeg tijd om op te laden en kun je jezelf ook op zakelijk vlak blijven ontplooien.

Functie

Vroeg in de ochtend stap je in je compleet uitgeruste werkbus op weg naar kantoor om je collega monteur op te halen en wat materialen op te pikken. Het hoogtepunt van de dag is de afspraak met een nieuwe klant die zijn luxe nieuwbouwwoning laat bouwen. Jij weet precies wat de klant nodig heeft en hoe onze producten op die behoeftes aansluiten. Soms sta je voor een uitdaging waar je zelf misschien niet helemaal uitkomt. Geen zorgen, want er staat altijd een projectbegeleider of collega monteur klaar om je te ondersteunen.Je begint de dag vroeg, maar dat betekent ook dat je op tijd van je vrije avond kan genieten. Werktijden liggen gemiddeld tussen de 07:30 en 16:00 uur. Werk je een aantal dagen wat langer door? Dan bepaal je zelf wat er met je overuren gebeurt: uitbetalen of vrije tijd. Je krijgt de verantwoordelijkheid over je eigen projecten, die je van A tot Z oppakt. Gemiddeld heb je 5-10 projecten tegelijkertijd lopen; genoeg variatie in je werk dus! Met je werkbus beschik je over alle gemakken en tools om je werk goed te doen. De bus is professioneel ingericht en volledig uitgerust met het juiste gereedschap. Daarnaast krijg je ieder jaar een nieuw bedrijfsuniform en krijg je alle persoonlijke beschermingsmiddelen (schoenen, helm, gehoorbescherming, etc.) die je nodig hebt om je werk veilig te doen. Drie keer per jaar organiseren we een gezellig teamuitje, waarvan we eens per jaar een weekend eropuit gaan met collega’s én aanhang! Zo bouwen we onderling aan een sterke band en worden we een hechter team. Ook tijdens het coronatijdperk zorgen we voor gepaste uitjes!

Functie-eisen

Duurzame elektrotechnische oplossingen bedenken en uitvoeren. Dat kunnen we aan jou overlaten. Je bent iemand die zelfstandig beslissingen maakt en eigen initiatief toont. Iemand die nauwkeurig werkt en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan. Herken je jezelf hierin? Dan ben je al goed op weg! De baan past uitstekend bij je als je ook nog beschikt over:

– Een MTS of mbo-diploma niveau 3-4 in de richting van elektrotechniek.

– Minimaal 3-5 jaar ervaring als elektromonteur.

– Een rijbewijs B.

– Een woonplaats in de buurt van de Brabantse Kempen. Ons kantoor vind je in Bergeijk.

– Zelfstandig elektrotechnische installaties kunt vormgeven, inrichten, aanleggen en in bedrijf stellen.

Aanbod

Werken bij Burgmans & Alewijns kent vele voordelen. Naast dat je beschikt over een compleet uitgeruste werkbus en gereedschap, ga je mee op gezellige teamuitjes (wanneer dat door corona weer mogelijk is) en waarderen we je persoonlijke ontwikkeling. Je profiteert ook van:

– Een goed salaris van €2.800 tot €3.300 op basis van een 38-urige werkweek.

– Gelijk een vast contract met 2 maanden proeftijd.

– Mogelijkheid om je overwerk uit te laten betalen of op te sparen voor vrije dagen. Onregelmatigheidstoeslag is op zaterdag 150% en op zondag 200%

– Je eigen werkbus mét tankpas.

– Collectieve ziektekostenregeling.

– Diverse opleidingsmogelijkheden en studiekostenvergoeding.

– 25 vakantiedagen en 7 adv-dagen.

– Pensioensregeling, vakantietoeslag en arbeidsongeschiktheidsverzekering volgens CAO geregeld.

– Telefoon van de zaak.

Sollicitatie

Wil jij werken aan uitdagende en duurzame elektrotechnische projecten in de regio van de Brabantse Kempen? Solliciteer dan direct op deze mooie functie of bel Jeffrey om meer te horen over deze functie en werken bij Burgmans & Alewijns. Op sollicitaties reageren we meestal binnen 2 werkdagen en we houden je per e-mail, WhatsApp of telefonisch op de hoogte!

Bel Jeffrey op 06 53 90 64 22

Of mail: j.wijngaarden@flexx4nu.nl