Introductie

Onder andere bedrijfshallen, woningen, openbare gebouwen voorzien van een elektrotechnische installatie. Lekker met je werkbus erop uit naar mooie klanten dicht bij huis. Zelfstandig complete installaties voorbereiden, maken en in bedrijf stellen. Is dat echt iets voor jou? Kom ons gezellige team van vier monteurs versterken als elektromonteur bij ISM.

Organisatie

De werksfeer

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij je werk goed en met plezier kunt doen. Daarom zorgen we dat alles goed voor elkaar is: van een schone en nette werkbus met uitstekende materialen en gereedschappen tot cursussen en trainingen om beter te worden in je vak. Het team van ISM bestaat uit vier monteurs. Meestal werk je zelfstandig, maar grote klussen doe je vaak samen met een collega. En hoe druk het ook is, voor een praatje, een geintje of een goede mop is altijd tijd. Hoe wij met elkaar omgaan? Recht door zee. Open en eerlijk. Direct zeggen waar het op staat en elkaar durven aanspreken; daar houden we van.

Het vakgebied elektrotechniek verandert voortdurend. Nieuwe typen installaties. Nieuwe materialen. Andere normen waaraan elektrotechnische installaties moeten voldoen. Daarom is het belangrijk om je kennis bij te houden. Wil jij een cursus of opleiding volgen? Bijvoorbeeld over zonnepanelen, ledverlichting of PLC-techniek? Daar staan we voor open, dus geef het vooral aan.

Functie

Jouw werkdag

Fluitend stap je in je werkbus. Vandaag ga je naar een klant die zijn bedrijfshal heeft uitgebreid. In het nieuwe gedeelte moeten nog elektra, verlichting en ventilatie worden aangelegd. Hoe? Dat mag jij in overleg met de klant helemaal zelf bedenken. Na aankomst loop je samen door het gebouw om te bepalen waar lichtpunten, wandcontacten, schakelaars en ventilatoren komen. Door jouw ervaring weet jij precies welke plekken het handigst zijn. Als het plan klaar is, ga je direct aan de slag. Dat kan, want alles wat nodig hebt ligt in je bus. Alleen de lampen moeten worden besteld. Dat regel je direct via je tablet.

Soms is het best een uitdaging om alles op de juiste plek te monteren. Gelukkig ben jij een kei in het bedenken van creatieve oplossingen. Als je klaar bent, loop je de installatie zorgvuldig na: is alles goed aangesloten en afgesteld? Werkt alles naar behoren? Dat is zo, dus varkens blij, klant blij en jij blij. Tevreden rijd je terug naar kantoor. Het is vrijdag, dus de werkweek zit er weer op. Hoog tijd om de planning voor volgende week te bespreken en het werk onderling te verdelen. Daarbij mag een lekker drankje niet ontbreken.


De werkomgeving

Onze werktijden liggen globaal tussen 06.30 en 16.00 uur. Werk je de ene dag wat langer door en stop je de volgende wat eerder? Of werk je een keer in het weekend? Dat kun je zelf bepalen, uiteraard wel in goed overleg met je collega’s en met je klant. In jouw werkbus heb je alle faciliteiten tot je beschikking om veilig en gezond te werken. Van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen, gehoorbescherming, een veiligheidsbril en handschoenen tot de modernste materialen en gereedschappen.

Benny, jouw leidinggevende, geeft je veel inspraak in de verdeling van het werk. Zo sta je vaak op de klus die jou het beste ligt. Je hebt veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zelf zo goed mogelijk te doen. Wel verwachten we dat je netjes en ordelijk werkt. Hulp nodig? Geef het op tijd aan. Dan springt één van je andere collega’s met plezier bij.

Functie-eisen

Elektrotechnische installaties van A tot Z voorbereiden, installeren en in bedrijf stellen? Laat dat maar aan jou over, want creatieve oplossingen bedenken voor elk gebouw en elke situatie vind jij top. Jij gaat er graag zelf met je werkbus op uit en je klimt net zo makkelijk op het dak, op een ladder of in een hoogwerker. Of je netjes werkt en zuinig bent op je materialen en gereedschappen? Dat hoeven we je eigenlijk niet eens te vragen.

Deze baan als elektromonteur past uitstekend bij je als je ook nog:

• de opleiding mbo Elektrotechniek hebt afgerond.

• zo’n 3 à 5 jaar werkt als allround elektromonteur bij een klein installatiebedrijf in de woningbouw, utiliteitsbouw of agrarische sector.

• ervaring hebt met verschillende soorten elektrotechnische installaties, bijvoorbeeld elektra, camerabewaking, beveiliging / monitoring of klimaatbeheersing.

• zelfstandig elektrotechnische installaties kunt bedenken, aanleggen en in bedrijf stellen.

• je rijbewijs B hebt.

• maximaal op zo’n 20 km afstand van Milheeze woont.

• goed Nederlands spreekt.

Aanbod

Als elektromonteur bij ISM profiteer je van:

• een salaris van € 2.400 tot € 3.300 bruto per maand en 8% vakantiegeld.

• een zelfstandige allround monteursfunctie voor 38 uur per week.

• een vast contract met 3-4 maanden proeftijd.

• een pensioenregeling bij het PMT.

• de mogelijkheid om cursussen te volgen.

• flexibele werktijden (in overleg met collega’s en klanten).

• 24 vakantiedagen en maximaal 13 atv-dagen (opgespaarde overwerkuren).

• de mogelijkheid om je overwerkuren te laten uitbetalen in plaats van opsparen.

• een nette werkbus voorzien van alle benodigde materialen en gereedschappen.

• bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

• een tablet en telefoon van de zaak.

• een parkeerplek op eigen terrein voor je auto of fiets.

• leuke personeelsactiviteiten, waaronder een vrijdagmiddagborrel, een kerstetentje – waar natuurlijk ook een kerstpakket bijhoort – en een zomerbarbecue

Sollicitatie

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22