Facebook contact formulier

Banen waar je blij van wordt

Bij Flexx4Nu doen we er alles aan om jou blij te maken.

Flexx4Nu helpt talenten zoals jij aan een baan. En niet zomaar een baan; nee, een baan waar je blij van wordt. Bij een topwerkgever in de proces- en maakindustrie waar jij precies dát werk kunt doen wat jou gelukkig maakt. Zit jij eenmaal op je plek? Dan hebben we nog maar één missie: het jou naar je zin maken bij je nieuwe job. Want wij zijn pas blij als jij dat bent!

 

Fun & more

Talent zoals jij, verdient net even iets meer dan een droombaan en een lekker salaris. Wat dacht je van: opleidingen die jou verder brengen in je loopbaan, activiteiten met andere Flexx4Nu-ers, profiteren van mooie items bij CoolBlue, en sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt? Het mooiste is: je hoeft er niets voor te doen! Flexx4Nu-ers komen daarnaast in aanmerking voor collectieve kortingen.

SMART DEALS

Ben jij dankzij Flexx4Nu helemaal happy met je nieuwe baan? Dan doen we er graag nog een schepje bovenop. Werken via Flexx4Nu betekent namelijk profiteren van mooie aanbiedingen bij CoolBlue. En het mooiste is: je hoeft er bijna niets voor te doen! Voor elk gewerkt uur belonen we je met een punt (smart point). Maandelijks ontvang je per e-mail een update over jouw hoeveelheid smart points en kun je ervoor kiezen om je vouchercode te verzilveren of nog even door te sparen. Klinkt dat cool of klinkt dat cool? 

SPORTEN MET KORTING

Bij Flexx4Nu vinden we het belangrijk dat jij je fit voelt. Vitale medewerkers houden een bedrijf namelijk gezond. Ben jij sportief of vind je het de hoogste tijd voor een healthy lifestyle? Dan kun je via Flexx4Nu sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt. Ga je voor individuele workouts of ben jij wel te porren voor een pittig staaltje groepsfitness? Ook andere sporten zoals bootcamp, zwemmen en hardlopen behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest: Flexx4Nu is je grootste fan. Dus hop hop gas erop! Wist je trouwens dat je jouw familie, vrienden en kennissen ook mee kunt laten profiteren van de kortingen?!


Waarom kiezen voor Flexx4Nu?

  • Werken bij topbedrijven
  • Persoonlijke aandacht
  • Werkplezier
  • Stipt en correct uitbetalen van salaris
  • Profiteren van CoolBlue smart deals en sportabonnementen

Ben je toe aan een volgende stap in je CARRIÈRE?

of

tijd voor een nieuwe baan?!

Wil je meer weten over Flexx4Nu of de banen die jouw blij maken? Meld je dan aan.