vraag en antwoord

opdrachtgevers over ons

vragen over de verwerking

  • Wanneer is een vacaturetekst goed?
  • Hoe herkent de vacatureoptimalisator wat er in de vacaturetekst staat?
  • Hoe weet de vacatureoptimalisator welke factoren belangrijk zijn
  • Waar komt de achterliggende data vandaan?
  • Wanneer ontvang ik de rapportage?

Gebruikersvoorwaarden

  • Is de vacatureoptimalisator kosteloos?
  • Hoeveel vacatures mag ik als klant van Flexx4nu indienen?
  • Ik ben geen klant van Flexx4Nu?
  • Ik ben klant van Flexx4nu maar wil de vacaturehouder blijven?
HelloFlex opdrachtgevers

Antwoord

Wanneer is een vacaturetekst goed?

De score varieert van 0 tot 100, waarbij er bij 0 geen relevante onderdelen in de vacaturetekst voorkomen en bij 100 alle relevante onderdelen voorkomen. Voor een goed recruitmentresultaat raden wij aan om alleen vacatures met een score van 45 of meer sterren te publiceren. Mocht de wervingshaalbaarheid moeilijk zijn, is het advies een score van minimaal 60.

Hoe herkent VacatureOptimalisator wat er in de vacaturetekst staat?

Met behulp van geavanceerde teksttechnologie van Jobdigger wordt de gehele vacaturetekst gescand op de aanwezigheid van synoniemen en beschrijvingen van de belangrijkste factoren. Alle meest voorkomende manieren van schrijven zijn inmiddels gevonden, maar we vinden regelmatig weer nieuwe schrijfwijzen. Op basis van uw feedback wordt de werking van de tool daarom continu verbeterd met nieuwe kennis. 

Hoe weet VacatureOptimalisator welke factoren belangrijk zijn?

VacatureOptimalisator leest uit de vacature om welk beroep het gaat. Op basis van het beroep en het aangegeven ervaringsniveau, gaat VacatureOptimalisator op zoek in de data naar mensen met een vergelijkbaar profiel. Aan deze mensen is gevraagd wat de belangrijkste pullfactoren en arbeidsvoorwaarden zijn bij een nieuwe baan. De belangrijkste factoren worden vervolgens gebruikt om de vacaturetekst te controleren.

Waar komt de achterliggende data vandaan?

De data die gebruikt wordt voor de berekeningen en analyses VacatureOptimalisator komen van diverse bronnen. De belangrijkste bron met arbeidsvoorwaarden en pullfactoren is het ArbeidsmarktGedragsOnderzoek (AGO) van Intelligence Group. Daarnaast is ook data gebruikt van Jobdigger, CBS en Loonwijzer.nl.

Wanneer ontvang ik de rapportage?

Nadat de vacature is ingediend ontvangt u binnen 3 werkdagen de  rapportage en kunt meteen aan de slag met het schrijven van de vacaturetekst.

Is de VacatureOptimalisator kosteloos?

Voor klanten van Flexx4Nu is de VacatureOptimalisator  kosteloos. Uw vacature wordt automatisch geplubiceert op de website van Flexx4nu. 

Hoeveel vacatures mag in indienen?

Als klant van Flexx4Nu mag u maximaal 10 vacatures per maand  indienen.

Ik ben geen klant van Flexx4nu?

Dan kunt u gebruik maken van de vactureoptimalisator en betaalt u per rapportage/ vacature €175,-. En kunt u maximaal 5 vacatures per maand indienen. U ontvang een factuur voor het aantal vacatures die zijn ingediend. De vacature word niet geplubiceert op de website van Flexx4nu.

Ik ben van klant van Flexx4nu  en blijf zelf de vacaturehouder?

Als klant kunt u dan gebruik maken van de vacatureoptimalisator en betaalt u per rapportage / vacature € 175,- . En kunt u maximaal 10 vacatures per maand indienen.  U ontvangt een factuur voor het aantal vacatures die zijn ingediend. De vacature word niet geplubiceert op de website van Flexx4nu.