vraag en antwoord

Antwoord

Is de data voor elke branche te gebruiken?

Ja, het DoelgroepenDashboard is voor elke branche inzetbaar. Per branche zal het mogelijk verschillen welke datapunten meer of minder belangrijk zijn in de analyse van de doelgroep. Met behulp van de branchefilter kan voor de doelgroep ook voor een specifieke branche een analyse worden gemaakt.

Hoe weet DoelgroepenDashboard welke factoren belangrijk zijn?

Waar komt de achterliggende data vandaan?

In het DoelgroepenDashboard is informatie te vinden over de vraagkant (vacatures) en de aanbodkant (uw doelgroepen) van de arbeidsmarkt. De data die gaat over de vraagkant van de arbeidsmarkt is afkomstig van Jobdigger. Jobdigger verzamelt vacatures van het gehele Nederlandse web, inclusief jobboards, sociale media en corporate websites in één duidelijk overzicht. Deze verzamelde vacatures worden ontdubbeld (indien één vacature bijvoorbeeld op drie verschillende websites is geplaatst), met behulp van allerlei aanknopingspunten in de vacatures zoals de bedrijfsnaam, functietitel, standplaats etc. Doordat deze data is opgeslagen in een grote database, is de vraagkant doorzoekbaar. De doelgroepinformatie is afkomstig van Intelligence Group. Ieder kwartaal wordt het Arbeidsmarkt GedragsOnderzoek (AGO) uitgevoerd en worden ongeveer 4.000 unieke respondenten die onder de Nederlandse beroepsbevolking vallen, ondervraagt over hun arbeidsmarktoriëntatie- en keuzegedrag. De deelnemende respondenten moeten twee jaar lang uniek zijn, wat betekent dat er een database is van 32.000 unieke respondenten waarbinnen op zeer laag niveau doelgroepanalyses kunnen worden uitgevoerd. Het AGO is het enige onafhankelijke onderzoek in Nederland dat een volledig en representatief beeld levert van de aanbodkant van de Nederlandse arbeidsmarkt. Het geeft inzicht in o.a. pullfactoren, apps, baanvindkanalen, effectieve wervingsmedia, sourcingsdruk, arbeidsmarktactiviteit en vast/flex verhouding.

Wanneer ontvang ik de wervende vacaturetekst?

Nadat de vacature is ingediend ontvangt je  binnen 4 werkdagen de wervende vacature tekst in je mailbox en kun je deze meteen publiceren.

Is het gebruik van de VacatureOptimalisator kosteloos?

Ja, als klant  is het gebruik  van  de VacatureOptimalisator  kosteloos. Nadat je de wervende vacaturetekst in je mailbox hebt ontvangen word de vacature ook door Flexx4nu gepubliceerd op haar Website . Facebookpagina, Instagram , LinkedIn , Google Ads en Job Boards.

Hoeveel vacatures mag ik indienen?

Je  mag  onbeperkt gebruik maken van de VacatureOptimalisator

Ik wil de vacature, werving en selectie in eigen beheer houden?

Dan ontvang je een wervende  vacaturetekst in je mailbox. Hiervoor betaalt je € 750,- per ontvangen vacaturetekst. De vacaturetekst word niet gepubliceerd door Flexx4Nu.

Een wervende vacaturetekst:

  • Op doelgroep afgestemd
  • Preselecterend
  • Actieve schrijfwijze
  • Optimale opbouw
  • SEO vindbaarheid
  • Taal-en spellingscheck
  • Rekening houden met wet en regelgeving
  • Ready voor Google for Jobs