Fun

Fun & more

FUN

Werken voor Flexx4Nu is fun. Talent zoals jij, verdient nou eenmaal net even iets meer dan een droombaan en een lekker salaris. Wat dacht je van vier keer per jaar een activiteit met andere Flexx4Nu-ers? Om nog maar te zwijgen over de interessante CoolBlue smart deals die je zelf bij elkaar spaart met elk gewerkt uur. Ben je een fanatiek sporter? Heb jij even geluk, want dan kun je sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt. Het enige wat je hoeft te doen is je aanmelden! Daarbij hebben we bij Flexx4Nu weleens de neiging om een ludieke actie de wereld in te slingeren, en stellen we graag nieuw talent aan je voor.

SMART DEALS

Ben jij dankzij Flexx4Nu helemaal happy met je nieuwe baan? Dan doen we er graag nog een schepje bovenop. Werken via Flexx4Nu betekent namelijk profiteren van mooie aanbiedingen bij CoolBlue. En het mooiste is: je hoeft er  niets voor te doen! Voor elk gewerkt uur belonen we je met een smart point. Maandelijks ontvang je per e-mail een update over jouw hoeveelheid smart points en kun je ervoor kiezen om je vouchercode te verzilveren of nog even door te sparen. Klinkt dat cool of klinkt dat cool?

SPORTEN MET KORTING

Bij Flexx4Nu vinden we het belangrijk dat jij je fit voelt. Vitale medewerkers houden een bedrijf namelijk gezond. Ben jij sportief of vind je het de hoogste tijd voor een healthy lifestyle? Dan kun je via Flexx4Nu sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt. Ga je voor individuele workouts of ben jij wel te porren voor een pittig staaltje groepsfitness? Ook andere sporten zoals bootcamp, zwemmen en hardlopen behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest: Flexx4Nu is je grootste fan. Dus hop hop gas erop! Wist je trouwens dat je jouw familie, vrienden en kennissen ook mee kunt laten profiteren van de kortingen?!