sporten met korting

Flexx4Nu heeft aandacht voor gezonde en fitte werknemers. Is dat even top! Nog veel beter is dat JIJ hierdoor met veel korting kunt sporten. Welkom bij BedrijfsFitnessOnline. Je kunt kiezen uit één van de partners van BedrijfsFitnessOnline die je vindt op meer dan 1.100 locaties door heel Nederland. Of je nu kiest voor een budgetketen of een extreem luxe keten, voor personal training of groepslessen: er is volop keuze!

Introducés

Je was zelf al blij met onze kortingstarieven. Nu wordt het nog leuker. Want je mag, behalve je collega’s uiteraard, ook vrienden en familie meenemen naar jouw sportlocatie! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Zij kunnen dan lid worden met dezelfde kortingen die via de collectiviteitsregeling van Flexx4Nu worden aangeboden!
Ik ben al klant bij de sportlocatie Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk!

Let op! Je dient bij jouw aanmelding altijd de volgende code in te vullen: FITflexx4nu17! Deze code vul je in op het aanmeldformulier in het veld “referentienummer”. Alleen dan kan jouw aanmelding worden voltooid.