Zo ziet ons jubileumjaar eruit

10 jaar Flexx4nu en dat betekent: feest!

De feestdagen liggen alweer een paar weken achter ons, maar voor ons begint het echte feestje nu pas: in 2020 bestaat Flexx4nu 10 jaar! Een prachtig jubileum dat we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Dat we 10 jaar bestaan, was natuurlijk nooit gelukt zonder onze opdrachtgevers, kandidaten en partners. Daarom willen we iedereen laten meedelen in de feestvreugde. Met kleine en grote cadeautjes, aantrekkelijke aanbiedingen en leuke festiviteiten in de loop van dit feestelijke jubileumjaar.

Wil je niks missen van de feestvreugde? Meld je dan aan voor onze jubileumbrief.

 

Save the date: maandag 16 november 2020

Zet alvast een sterretje – of vuurpijl, feestmuts, wat je wilt – in je agenda bij maandag 16 november, want dan is Flexx4nu echt jarig. En wie jarig is, trakteert. Waarop precies, dat zijn we nu aan het bedenken. Maar het wordt helemaal in de stijl van Flexx4nu: iets waar je blij van wordt én iets waar je verder mee komt.

Wil je niets missen van alle veranderingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief, als je deze nog niet ontvangt.

Onze plannen voor 2020

Nieuwe website

Onze website gaat helemaal op de schop, want uiteraard moeten al onze nieuwe diensten en innovaties op het gebied van recruitmentmarketing daar een plek krijgen. Deze website wordt nóg gebruiksvriendelijker, interactiever en meer geschikt voor alle beeldschermformaten en apparaten. Actief en latent werkzoekenden kunnen met onze agendatool direct zelf in onze agenda een afspraak maken voor een vrijblijvende kennismaking of een sollicitatiegesprek. Hoe gemakkelijk is dat?!

Van uitzendbureau naar fullservice recruitmentpartner

In 10 jaar tijd zijn we uitgegroeid tot een volwaardige en betrouwbare recruitmentpartij. En nog steeds werken wij voortdurend aan het uitbreiden en verder verbeteren van onze diensten. Van het vinden van de juiste kandidaten voor jouw vacatures tot een fullservice recruitmentoplossing voor elk bedrijf. Onze diensten beperken zich inmiddels allang niet meer tot werving en selectie, maar omvatten ook recruitmentadvies in bredere zin. 

Digitale werkwijze 

Dit voorjaar introduceren wij een digitale werkwijze. Het doel? Vaker en beter nieuwe recruitmenttechnologie inzetten om jouw vacatures succesvol in te vullen. Handige tools bieden om sneller en makkelijker met elkaar te communiceren en tot afspraken te komen. Maar ook meer inzicht geven in wat we in huis hebben, wat onze tarieven zijn en wat je van ons mag verwachten.

Wil jij alles weten over hoe we je met deze aanpak nog beter kunnen helpen om je vacatures in te vullen? Meld je dan hier alvast aan.

Werving en selectie in een nieuw jasje

Flexx4nu is al 10 jaar het bureau dat vacatures invult voor organisaties die een kandidaat direct in dienst willen nemen of eerst op uitzendbasis om vervolgens een contract te bieden. Na 10 jaar steken we de werving en selectie in een nieuw jasje. We bieden je nog meer mogelijkheden om jouw vacature succesvol in te vullen. Geen “poppetjes schuiven” van de een naar de ander, maar investeren in een goede relatie en samenwerking voor de langere termijn, zowel met onze opdrachtgevers als kandidaten!

Meer weten? Neem contact op met ons.

RPO een nieuwe dienst

Je recruitmentproces uitbesteden zodat jij er geen omkijken meer naar hebt? Dat kan nu met onze nieuwe RPO-dienstverlening. Hierbij beschik je over mij als een tijdelijke corporate recruiter, en mijn werk tijdelijk bij jou op locatie uit (in-house dus) uitvoert. ALs recruiter regel ik alle operationele werkzaamheden voor je, zodat jouw openstaande vacatures binnen afzienbare tijd zijn vervuld.

Wil je meer informatie over onze aanpak?Vraag hier de werkwijze aan,

 

 

Vacature Boost

Ben je op zoek naar informatie waarmee je je vacatureteksten nog beter maakt? Zodat je sneller je vacatures kan vervullen? Vraag naar onze Vacatureboost: een concreet wervingsadvies en een wervende vacaturetekst waarmee je zelf direct mee aan de slag kan. Het wervingsadvies geeft je onder meer inzicht in welke wervingskanalen relevant zijn. En door een doelgroepgerichte, wervende vacaturetekst krijg je alleen de beste kandidaten aan tafel.

Zelf direct aan de slag met een concreet wervingsadvies en een wervende vacaturetekst? Neem contact op met ons voor meer informatie over de Vacatureboost.

Flexx4nu 2020-01-17_007 jubileumjaar jan

NIEUWE NAAm

En als kers op de taart lanceren we dit jaar ook onze nieuwe naam. Een naam die helemaal van deze tijd is en perfect past bij hoe onze organisatie er nu uitziet. Hoe de nieuwe naam luidt? Dat blijft nog even een verrassing

 

Wil je niks missen van alle veranderingen? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.