Introductie

Een compleet uitgeruste werkbus waarmee je zelf naar klanten rijdt? Elke dag mensen blij maken met een ‘Steylvolle’ houten trap? Als monteur traprenovatie bij Steyl Montage werk je bij een bedrijf met leuke en betrokken collega’s van wie je veel kunt leren!

Organisatie

Werken bij Steyl Montage


Als werkgever zorgen wij goed voor ons personeel. Dat begint al zodra je in dienst treedt: in je eerste vier maanden als monteur traprenovatie leer je alle kneepjes van het traprenovatievak op onze Staircampus Academy. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren collega naar klanten.


Steyl Montage is een familiebedrijf met oprecht geïnteresseerde en betrokken collega’s. En dat merk je, ook al vertrek je elke dag vanuit huis en kom je vaker op ons depot in Gouda of Breda dan op ons hoofdkantoor in Weert. Als werkgever doen we er alles aan om jou zoveel mogelijk te betrekken bij ons bedrijf. Hoe? Door je regelmatig te bellen om te vragen hoe het gaat en je te informeren over belangrijke zaken. Met je mee te denken als het even niet zo lekker gaat. Een paar keer per jaar een leuke personeelsactiviteit te organiseren op een centrale locatie in Nederland. En je bij feestelijke gelegenheden blij te maken met een leuk presentje. En natuurlijk ben je altijd welkom op ons hoofdkantoor in Weert.

Functie

Als monteur traprenovatie…

…maak je elke dag weer een andere klant blij met een mooie en degelijke houten trap. Je beschikt over een complete mobiele werkplaats met het beste gereedschap en alles wat je nodig hebt om goed en veilig te werken. De benodigde materialen haal je eerst op bij ons depot in Gouda of Breda. Afmetingen en werkinstructies heb je al ontvangen via je planningstool. Heb je hulp nodig of komt je er alleen niet uit? Dan is er altijd wel een collega in de buurt die je komt helpen.

Functie-eisen

Wat neem jij mee?


Mbo-diploma

Je hebt je mbo-diploma in de pocket.

Bijvoorbeeld houtbewerking of interieurbouw.


0-2 jaar ervaring

Als interieurbouwer, trappensteller,

keukenmonteur of timmerman.


Rijbewijs B

Om in jouw eigen mobiele werkplaats

van klant naar klant te rijden

Wie ben jij?


• Afwisseling; daar houd jij van. De ene dag naar een klant in Amsterdam, de andere dag naar Utrecht of Rotterdam. Voor iedere situatie een oplossing op maat bedenken én realiseren. En van elke trap een unieke blikvanger maken.


• Zelfstandig. Je vindt het heerlijk om met je mobiele werkplaats door de hele Randstad te rijden. Je werk van a tot z helemaal zelfstandig uit te voeren. Zaken als op tijd komen, netjes werken, je werkplek opgeruimd achterlaten, en je werkbus weer laden voor de volgende werkdag vind jij heel normaal.


• Creatief. Elk gebouw en elke trap is anders. En elke klant heeft andere wensen en uitdagingen waar jij als monteur traprenovatie over mag meedenken. Geen probleem voor jou, want jij zet graag al je creativiteit in om voor elke situatie de beste oplossing te bedenken.


• Klantvriendelijk. Jij hebt vaker gewerkt in de buitendienst en ervaring met klantcontact. Daardoor zorg jij dat je klant aan het eind van de werkdag blij is met zijn nieuwe trap. Ook als het niet helemaal gaat zoals de bedoeling was, weet jij dat netjes en vriendelijk op te lossen.
Aanbod

De voordelen

Lekker verdienen

Je salaris is € 2.250 tot € 2.500 bruto per

maand, aangevuld met 8% vakantiegeld.


Van tijdelijk naar vast werk

Je krijgt een contract voor 6 maanden, een

verlenging voor 1 jaar en daarna een vast contract.


Betaald overwerken

Meer dan 2 uur overwerk per dag? Dan

betalen we je 125%. In het weekend zelfs 150%.


Tijd voor je hobby’s

37 vrije dagen (vakantie en atv), met

overuren aan te vullen tot 40,5 dagen.


Goed geregeld

Een collectieve zorgverzekering. En een pensioenregeling

bij Zwitserleven, helemaal afgestemd op jouw situatie.


Staircampus Academy

Een uitgebreid inwerk- en opleidingstraject. En daarna

aan het werk onder begeleiding van een ervaren collega.

Inlichtingen

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22

Sollicitatie

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22