Introductie

Komt jouw duidelijke en directe persoonlijkheid even goed van pas…als vakman.

Nu ben je nog een keukenmonteur , interieurbouwer of timmerman die het land doorkruist van klus naar klus en nu wel klaar bent voor die baan bij waar je je opgedane vakkennis ook kan inzetten. Wel een baan bij een kleinschalig familiebedrijf dan graag, waar betrokkenheid, saamhorigheid en werkplezier bovenaan staan. Waar je uitzicht hebt op een vaste aanstelling, en doorgroeimogelijkheden hebt.


Deze beschrijving van jou klopt als een bus. Hé, dat is dan mooi dat je deze vacature onder ogen hebt gekregen. Deze keukenzaak in Helmond kan namelijk precies een expert zoals jou gebruiken.

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving


Een familiebedrijf dat al 40 jaar lang keukens verkoopt en monteert. Met eigen monteurs, volop vakkennis in huis, meerdere vestigingen en tevreden klanten zijn zij een sterke werkgever. En met parkeerplaatsen voor de deur en een bushalte vlakbij, is het kantoor in Helmond goed te bereiken

Functie

Jouw werkdag

Met jouw opgedane praktijkervaring, ben jij de rots in de branding .Je meet keukens in en je plaatst en monteert de keuken bij de mensen thuis of op de bouwlocatie .Is een keukenblad te kort? Mist er een frontje? Is er een apparaat beschadigd tijdens transport? Dan bel je jouw collega van de afdeling service planning en vinden zij snel de beste en goedkoopste oplossing. zodat de klant altijd tevreden is.


Jouw werktijden zijn tussen 5.00 tot 18.00 uur en je werkt 40 tot 45 uur per week.

Functie-eisen

Jouw inbreng


Jij houdt niet van poespas. Je komt liever snel ter zake. Je bent daarom duidelijk en direct in jouw communicatie. Voor elk probleem heb je een oplossing en omdat je lef hebt, durf je verantwoordelijke beslissingen te nemen. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:


.vmbo-werk- en -denkniveau.

.je hebt bijvoorbeeld gewerkt als keukenmonteur, interieurbouwer of timmerman.

.de mentaliteit om jezelf te blijven ontwikkelen en door te groeien.

Aanbod

Jouw beloning


Zij investeert in haar medewerkers. En dat zie je in de arbeidsvoorwaarden terug. Natuurlijk krijg je gezellige collega’s binnen een bedrijf waar werkplezier een van de kernwaarden is. Er is nog veel meer. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:


.een brutomaandsalaris tussen de € 2.200 en € 2.800,-

.een jaarcontract bij ASWA Keukens. Zijn jullie allebei tevreden? Dan krijg je een vast contract.

.een pensioenregeling waarbij de volledige premie betaal word

.een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer.

.25 vakantiedagen per jaar.

.8% vakantiegeld.

.een persoonlijke bonus bij geen ziekteverzuim.

.als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness.

Sollicitatie

Zie jij jouw nieuwe baan als monteur in een gezellig en hecht team wel zitten? solliciteer dan voor 31 december.