Vinden

Geschoold of ongeschoold; iedereen heeft talent, en Flexx4Nu ziet dat. Wij zijn de local hero in het ontdekken van jouw talenten.

Boeien

Heb je ‘ja’ gezegd tegen die droombaan? Dan zetten we alles op alles om het jou optimaal naar je zin te maken. Werken voor Flexx4Nu is een ware belevenis!

Binden

Talent zoals jij verdient net even iets meer dan een droombaan en een lekker salaris.

BETROKKEN

Regelmatig kun je een WhatsAppje, belletje, e-mail of bezoekje van ons verwachten om te horen of je nog steeds blij bent met je baan. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en onze dienstverlening te verbeteren, zijn we benieuwd naar je mening, tips en ideeën: sharing is caring!

Bij Flexx4Nu doen we er alles aan om jou blij te maken

Flexx4Nu helpt talenten zoals jij aan een baan. En niet zomaar een baan; nee, een baan waar je blij van wordt. Bij een topwerkgever in de proces- en maakindustrie waar jij precies dát werk kunt doen wat jou gelukkig maakt. Zit jij eenmaal op je plek? Dan hebben we nog maar één missie: het jou naar je zin maken bij je nieuwe job. Want wij zijn pas blij als jij dat bent!

Blijmakers

Eindcontrole. Arte

medewerker eindcontrole

Zeg hier maar eens nee tegen:

 Een baan met veel vrijheid; als jij mocht kiezen dan wist je het wel! Die baan is dichterbij dan je denkt. Een job waarbij je de laatste en een zeer belangrijke schakel bent.

commercieel medewerker

Recht met je neus in de boter!

Een bijbaan als commercieel medewerker buitendienst bij Arte . Je bent verantwoordelijk voor de tastbare presentatie van Arte bij klanten.

Productiemedewerker

assemblagemedewerker

Hoe zie jouw werkdag eruit?

Als productiemedewerker begin je met het aanbrengen van rubbers, hang- en sluitwerk. Vervolgens verpak je de kozijnen en maak je ze gereed voor verzending

Waarom kiezen voor Flexx4Nu? 

  Werken bij topbedrijven

  Persoonlijke aandacht

  Werkplezier

  Stipt en correct uitbetalen van salaris

  Profiteren van CoolBlue smart deals