Introductie

Komen jouw handigheid en positieve uitstraling even goed van pas…

bij deze maatwerkfabriek waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken en machines.

Deze baan is echt iets voor jou als je graag binnen een hecht team werkt. Want je bent een echte teamplayer met een positieve uitstraling. Daarnaast ben je een harde werker. In de maatwerkfabriek van Arte werk je als operator productie aan de mooiste werkbladen van natuursteen. En dat met de nieuwste machines in een ultramoderne fabriek. Je bent goed in nauwkeurig werken en denkt mee in het zo slim mogelijk uitvoeren van je werk. Ga je aan de slag als operator productie, dan staat bij jou kwaliteit voorop. En je leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak.


Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Kom dan snel het team van Arte versterken. Reageer meteen op deze vacature voor operator productie in de Arte-fabriek in Helmond

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

De medewerkers van Arte zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.

Veilig werken, arbovoorzieningen en opleidingsmogelijkheden zijn bij Arte vanzelfsprekend. Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken, maar aan feel-good-gesprekken. In een open, persoonlijk en eerlijk gesprek bespreken we vooral wat er goed gaat. Maar ook wat jij zelf vindt en natuurlijk wat er beter kan. Je komt bij Arte terecht in een fijne werkomgeving waar baanzekerheid belangrijk is.

Functie

Jouw werkdag

In de functie van operator productie bedien je zelfstandig een aantal machines om de mooiste werkbladen te produceren. Het materiaal waar je mee werkt is natuursteen. Die bewerk je bijvoorbeeld met zaagmachines, polijstmachines of CNC’s. En je werkt samen met leuke collega’s. Op jouw eerste werkdag krijg je een mentor die jou in je eerste periode begeleidt. Ook krijg je een eigen leermeester. Maak je geen zorgen, je hoeft geen examen te doen. We leiden je op totdat je het vak van natuursteenbewerker optimaal beheerst. Zo ben je op verschillende plaatsen in de fabriek inzetbaar. En je krijgt zo meer afwisseling in je werk. Op jouw werkdag:

• bedien je de zaagmachine, polijstmachine of CNC’s.

• doe je aan kwaliteitscontroles.

• werk je veilig en nauwkeurig. Ook houd je jouw werkplek netjes.

Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 36 uur per week in de Arte-fabriek in Helmond. Op z’n vroegst start je om 6.00 uur, uiterlijk 18.00 uur sluiten we onze deuren.

Functie-eisen

Jouw inbreng

Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je bent handig en weet hoe je veilig en precies werkt. Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten.


Als operator productie is overwerken soms nodig om alles op tijd voor de klant af te leveren. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

• vmbo-werk- en -denkniveau.

• het liefst ervaring met het bedienen van machines.

• verantwoordelijkheidsgevoel.

• de bereidheid in ploegendiensten te werken.

• teamspirit, maar je kan ook goed zelfstandig werken.


Aanbod

Jouw beloning

Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden biedt Arte een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling. En Arte investeert in jouw opleiding en ontwikkeling. Je werkt met de modernste machines en technieken, waarbij veiligheid vooropstaat. Concreet krijg jij bij een 36-urige werkweek:

• een brutomaandsalaris van € 1.860 tot € 2.280.

• een pensioenregeling waarvan twee derde voor rekening van de werkgever is.

• 25 vakantiedagen en 6 atv-dagen.

• overwerktoeslag van 125%, op zaterdagen zelfs 150%.

• een kilometervergoeding van € 0,19.

• gratis werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sollicitatie

Jouw baan

Zie jij jouw nieuwe baan als operator productie in een gezellig en hecht team wel zitten? Solliciteer dan nu (en zeker voor 01-09-2020

Jouw vragen

Die beantwoord ik graag. Dit zijn mijn (contact)gegevens:

Jeffrey van Wijngaarden

06 – 53 90 64 22

j.wijngaarden@flexx4nu.nl