Solliciteren
Vragen? Neem contact met mij op!
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Machine operator – Cuijk

Introductie

Komen jouw ervaring en aanpakkers mentaliteit even goed van pas…

bij dé specialist in substraten en dekaardes.

Hebben we het over een aanpakker, dan hebben we het over jou. Jij voelt je wel thuis bij een organisatie waar de directeur zelf de mouwen opstroopt wanneer dat nodig is.

Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Dan is het zeker geen toeval dat jij nu naar deze vacature operator verpakkingsmachine kijkt. Ben jij binnenkort de operator van de productie bij Legro in Cuijk

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

In de productiehal , waar je dagelijks collega’s over de vloer krijgt, versterk je een team waar even hard wordt gewerkt als dat er wordt gelachen. De aanpakkers mentaliteit is niet te missen , waardoor jij je écht thuis voelt.


Door wie je aangestuurd wordt? Een leidinggevende die de lijntjes kort houdt maar, waar mogelijk, medewerkers vrijlaat. Meedenken over verbetervoorstellen en/of persoonlijke zaken is vanzelfsprekend voor hem.

Functie

Jouw werkdag

De focus van je werkdag hangt af van de orders van die dag. Het ene moment bedien je de verpakkingsmachines en los je storingen op. Het andere moment zorg je voor het administreren van de batches ,voer je de productieplanning uit en controleer je de verpakkingen op kwaliteit en gewicht .Zeker ben je ervan dat je na een half jaar zoveel weet, dat je dé operator bent op de afdeling In deze cruciale rol, houd jij je dagelijks bezig met:

• opstarten , programmeren en bijstellen van de machine

• orders voorbereiden

• opruimen van de werkplek

Er is genoeg te doen in de maanden april, mei, juni, juli, november , december en januari En dit doe je in verschoven dienst tussen 05.00 en 18.00. De overwerktoeslag ? Die is 30%.

In de overige maanden ben je bezig met onderhoud en reparatiewerk of help je andere collega’s

Functie-eisen

Jouw inbreng

Betrokkenheid en een loyale instelling met een no-nonsense mentaliteit. Jij hebt het. Naast dat, ben je ontzettend sociaal en communicatief sterk. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

• ervaring in de rol van machine operator.

• mbo-werk- en -denkniveau.

Als je eerder hebt gewerkt bij bijvoorbeeld een werkgever in de voeding of chemische industrie dan is dat mooi meegenomen (maar geen must). Ervaring in een productieomgeving past zeker ook!

Aanbod

Niet alleen in de groei van de organisatie wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw groei. In de vorm van opleidingen en kansen om jezelf ‘op te werken’ in functie. Naast het onderstaande aanbod, mag je zeker je toffe collega’s met een behoorlijke dosis humor niet vergeten. Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

• een brutomaandsalaris tussen € 2400 -2900,-

• overwerktoeslag van 30%

• direct in dienst met jaar contract. Na 2 jaar een vast contract.

• een bedrijfspensioenregeling ( transport cao)

• een reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer

• 28 vakantiedagen per jaar

Sollicitatie

Voordat je solliciteert eerst een vrijblijvend gesprek? Plan dan hier je afspraak of stuur een whatsapp naar 06-53906422