Machine operator Decor Son FB

Machine operator

Ontvangst, bedienen, visuele controle ….

Als machine operator  begin je met het ophalen van de dagplanning. Je ontvangt chauffeurs  die grondstoffen komen storten om vervolgens de verpakkingsmachine en persmachine in te stellen en te bedienen , Je bewaakt het proces ,registreert de productieaantallen en voert visuele controle uit, grijpt in waar nodig ,  verricht eenvoudig onderhoud en kleine reparaties en voer je het gereed product af met behulp van een heftruck.

Werken bij een familiebedrijf ; dat wil je toch?!

Decor Son. Een familiebedrijf, opgericht in 1973, produceert in eigen fabriek met de modernste machines kwaliteitsproducten zoals steenstrips , zanden en grinden  voor zowel de doe-het- zelf markt en particulieren in de Benelux .

Een opleiding volgen of doorgroeien? Dat kan!

Je krijgt een goed salaris aangeboden, 25 vakantiedagen , overwerktoeslag 125 % en een ploegendiensttoeslag van 15 % . Je toekomstige werkgever investeert graag in jou: wil je een vakgerichte opleiding volgen om diverse certificaten te behalen? Dan ligt er voor jou een persoonlijk opleidingsbudget klaar. Wil je doorgroeien in je vak als machine operator? Dan is er volop ruimte en ondersteuning voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Daarnaast profiteer je van een collectieve korting op je ziektekostenverzekering en krijg je korting op bedrijfsfitness. Tot slot een huishoudelijke mededeling: je auto,fiets of scooter parkeer je lekker gratis voor de deur. Wat wil je nog meer?

What else?

Draai je tussen maart en juni met alle plezier twee ploegendiensten, ben je de beroerdste niet om in het hoogseizoen sporadisch een halve zaterdag te werken? Dan is deze baan jou op het lijf geschreven!

Solliciteer zonder CV