Vacatures

resultaten

Machine operator – Nederweert

Introductie

SVA is de toonaangevende specialist in rioleringssystemen, afwatering en waterbehandeling.En is betrokken bij uiteenlopende infrastructuurprojecten door heel Nederland.

Jij bent de technische en doorzettende machine operator waar SVA naar zoekt. Met jouw technische kennis is het geen hogere wiskunde om kleine afstellingen te doen of om juist de complexe machine om te bouwen. Aan jou de taak om de productie vanaf de start tot het eindproduct op je te nemen. Dit doe je allemaal met ‘jouw’ machine. Je bent een harde werker die zich maximaal inzet en hebt de ambitie om je te ontwikkelen naar allrounder. Een fysieke baan van 40 uur per week met een vast contract bij een bedrijf dat voortdurend in beweging is. Deze beschrijving van jou klopt als een bus hè?Draai dan direct aan de knoppen en reageer op deze vacature voor machine operator bij SVA in Nederweert.Organisatie

We zitten gevestigd in Nederweert aan de N266 onder Eindhoven. Op dagelijkse basis wordt er een breed scala aan beton-gietijzerproducten voor drainage geproduceerd. Bijvoorbeeld goten, kolken en putdeksels. SVA is betrokken bij uiteenlopende infrastructuurprojecten door heel Nederland. Als machine operator kom je in een zeer collegiaal team. Er hangt een goede sfeer op de werkvloer waar collega’s elkaar helpen. Met natuurlijk een dolletje op z’n tijd. Een groot gedeelte van het SVA-team werkt er al een lange tijd. Het zijn mensen met hart voor de zaak. Jouw leidinggevende geeft je veel vrijheid. Elkaar onderling vertrouwen is belangrijk. De fabriekshallen waar je komt te werken zijn voorzien van verwarming. In de winter zal je het niet snel koud krijgen. Soms kan het in de zomer redelijk warm worden. De hoeveelheid daglicht in de fabriek verschilt per werkplek. De ruimte is wel voorzien van ramen waar genoeg zonlicht naar binnen komt. Bij het ombouwen van de machine kan je vies worden. Je werkkleding blijft bij SVA, zodat we die voor je kunnen reinigen. Er zijn douches beschikbaar voor de medewerkers en je krijgt je eigen locker. In de kantine kan je gebruik maken van gratis koffie, thee en Cup-a-Soup. Een koelkast en magnetron is ook aanwezig als je daar gebruik van wilt maken voor je lunch. Toch zin in een snack tussendoor? Er staan automaten waar je snoep en frisdrank kan kopen.

Functie

Jouw werkzaamheden staan in het teken van het bedienen van deze complexe machine. Op een gemiddelde werkdag werk je volgens een productieplanning aan: het op- of ombouwen en gereed maken van de machine volgens de productspecificaties. het vullen en ontkisten van de mallen. het controleren van de kwaliteit van het productieproces. Altijd met de focus op kwaliteit, netheid en veiligheid. In loop van de tijd is het mogelijk dat je meerdere machines gaat beheren. Je komt te werken in een omgeving met veel geluid, dus je wordt standaard voorzien van je BPM’s .

Functie-eisen

Bij deze fysieke baan als machine operator ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière. Met jouw positieve houding en oneindige doorzettingsvermogen kan je niet wachten om aan de slag te gaan met een van onze machines. Jouw ambitie om door te groeien is aanwezig. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • een mbo-2-diploma
 • een aantal jaar werkervaring als allround productiemedewerker of een soortgelijke functie.
 • technisch inzicht in het werken met machines. Als je in het bezit bent van een heftruckcertificaat, dan is dat mooi meegenomen (maar geen must).

Aanbod

Jouw beloning Tegenover al jouw harde werk staat uiteraard een beloning.

 • Je krijgt bij een 40-urige werkweek: een vast contract met een proeftijd van 2 maanden.
 • een brutomaandsalaris tussen €2.033 en €2.709.
 • een reiskostenvergoeding van €0,19 netto per kilometer, maximaal €11,40 per gewerkte dag.
 • een pensioenregeling via BPF betonproductindustrie. SVA betaalt een gedeelte van je premie.
 • een eindejaarsuitkering van 3,5%.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 12 adv-dagen.
 • een bonus/winstregeling van maximaal €250 per jaar.
 • korting op je ziekten-, auto-, inboedel-, opstal- en reisverzekering.
 • De werktijden kunnen verschillen. Als je ’s ochtends van 5:45 uur tot 14:15 uur werkt, ontvang je een ploegentoeslag van 7,6%. Of je werkt ’s middags van 14:00 tot 22:30 uur en krijgt een toeslag van 15,1%.

Sollicitatie

Klaar om aan de slag te gaan met jouw ‘eigen’ complexe machine? Solliciteer dan zeker voor 1-12-2019

 1. Vandaag gesolliciteerd? Deze week op gesprek.
 2. Direct vast contract.
 3. Geen cv bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonde cv en brief.

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen