Solliciteren
Vragen? Neem contact met mij op!
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Machine operator – Venray

Introductie

Komt jouw verantwoordelijkheids-gevoel even goed van pas..

Met jouw verantwoordelijkheidsgevoel ,betrokkenheid en leergierigheid is het geen hogere wiskunde om het vak van operator eigen te maken. Aan jou de taak om de productie vanaf de start tot het eindproduct op je te nemen. Dit doe je allemaal met ‘jouw’ productielijn. Je bent een harde werker die zich maximaal inzet en hebt de ambitie om je te ontwikkelen naar allrounder.

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

De toonaangevende specialist in produceren van diergeneesmiddelen.We zitten gevestigd in Venray aan de A73 onder Venlo. Op dagelijkse basis wordt er een breed scala een medicijnen voor dieren geproduceerd. Zoals oplosbare poeders en drankjes. zij zijn een snelgroeiende en internationale organisatie.

Als machine operator kom je in een zeer collegiaal team. Er hangt een goede sfeer op de werkvloer waar collega’s elkaar helpen. Met natuurlijk een dolletje op z’n tijd. Een groot gedeelte van het Interchemie-team werkt er al een lange tijd. Het zijn mensen met hart voor de zaak. Jouw leidinggevende geeft je veel vrijheid. Elkaar onderling vertrouwen is belangrijk.

De fabriekshallen waar je komt te werken is een schoon en veilige werkomgeving. Soms kan het in de zomer redelijk warm worden. De hoeveelheid daglicht in de fabriek verschilt per werkplek. De ruimte is wel voorzien van ramen waar genoeg zonlicht naar binnen komt. Bij de werkzaamheden moet je rekening houden dat je 2 uur per dag bezig bent met fysieke werkzaamheden Je werkkleding blijft bij Interchemie zodat we die voor je kunnen reinigen. Er zijn lockers aanwezig. In de kantine kan je gebruik maken van gratis koffie en thee. Een koelkast en magnetron is ook aanwezig als je daar gebruik van wilt maken voor je lunch.

Functie

In de productiehal krijg je een ‘eigen’ vaste productielijn toegewezen. Jouw werkzaamheden staan in het teken van het uitpakken van zakken grondstof die maximaal 25 kilogram wegen , mengen , recepturen maken , bedienen en instellen van machines en het verpakken van eindproducten. Altijd met de focus op kwaliteit, netheid en veiligheid. In loop van de tijd is het mogelijk dat je meerdere productielijnen gaat beheren.

Je komt te werken in een omgeving met chemicaliën dus je wordt standaard voorzien van je BPM’s en werkkleding. Ochtenden & middagen Je werkt in een 2-ploegendienst met shifts van 6.00 tot 15.00 uur, 14.45 tot 23.45. Niet voor niets natuurlijk, je verdient een ploegentoeslag van 12.5% tussen 14.45 en 23.45.

Functie-eisen

Wat is vereist

VMBO-werk-en-denkniveau Nauwkeurig kunnen werken Je beheerst de Nederlandse taal goed in woord​ en geschrift In 2 ploegendienst werken

Aanbod

Wat krijg je

Brutomaandsalaris € 1.950 – 2.560,- 1e 6 maanden op uitzendbasis of direct een 7 maanden contract Reiskostenvergoeding vanaf 10 km. Enkele woon-werk afstand, max €130,- per maand 12,5% ploegentoeslag > 14.45-23.45 25 vakantie dagen per jaar 8.25% vakantiegeld Een bedrijfspensioenregeling Als je wilt: deelname collectie ziektekostenverzekering 40-urige werkweek

Sollicitatie


De 3 zekerheden:

  • vandaag gesolliciteerd?Volgende week een gesprek.
  • Een contract
  • Geen cv bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonder cv en brief.