Machine Operator Parabeam FB

Machine Operator

Machine operator, machine bediener, operator

Hoe ziet je dag eruit?

Als  een bevlogen medewerker  ga je altijd voor kwaliteit en resultaat, en lever je een belangrijke bijdrage in het productieproces. De uitdaging is om dagelijks meters 3D glasweefsel te produceren en storingen op te lossen. Daarnaast vul je materialen aan die nodig zijn voor het productieproces en bedien je een bovenloopkraan om de volle stukken af te leggen. Je leegt dagelijks de afvalbakken en je steunt de wever bij het werk. Je leert pooldraden en kettingdraden te maken. Dit alles wordt je geleerd door een vaste opleider.

Parabeam trakteert jou op:

Jouw talent, werklust en energie worden beloond met een goed salaris voor een 38-urige werkweek. Daarbij ontvang je ploegentoeslag en een 13e maand. Er is een goede pensioenregeling; Parabeam betaalt namelijk 2/3 van de premie. Je ontvangt reiskostenvergoeding en geniet van 26 vakantiedagen. Ben je 45 jaar of ouder? Dan krijg je 1 extra vakantiedag cadeau. Door het aantal vakantiedagen en daadwerkelijke werkuren ontstaat er een goede balans tussen werk en privé. Er is aandacht voor goede werkomstandigheden zoals douches, lockers, werkkleding en de benodigde pbm’s.

Ben jij de leerling machine die zich persoonlijk wil ontwikkelen en intern wil worden opgeleid? Er is een opleidingsbudget beschikbaar en je krijgt de mogelijkheid om diverse certificaten te behalen zoals een certificaat voor het bedienen van een bovenloopkraan. Klinkt interessant, nietwaar?!

Wat ga je verdienen?

Inclusief 13e maand en 3 ploegendienst toeslag:

20 jaar; € 14.23

21 jaar; € 15.81

22 jaar; € 15.97

23 jaar; € 16.30

Solliciteer zonder CV