Solliciteren
Vragen? Neem contact met mij op!
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Magazijnmedewerker – Helmond

Introductie

Wil jij de orders bij één van de snelst groeiende productiebedrijven van Nederland in goede banen leiden? Een lekker salaris verdienen,kilometervergoeding en 8.33% vakantiegeld!

Organisatie

Guardian, onderdeel van de multinational SFS in Zwitserland, is gespecialiseerd in het produceren en vermarkten van dakbevestigingsmaterialen voor de bouw. Een snel groeiende, financieel gezonde onderneming in Helmond; in 2017 en 2018 behoorden wij zelfs tot de top 250 van snelst groeiende bedrijven in Nederland. De belangrijkste pijlers van ons succes? Topkwaliteit producten, service op maat, innovatie en flexibiliteit. Bij Guardian werken we side by side. Want samenwerking helpt iedereen verder en leidt tot betere resultaten; daar geloven wij in. Net als in waarmaken wat je (aan klanten én medewerkers) belooft, nu en later. Zo is Guardian uitgegroeid tot een internationale speler in de vlakdaksector.


Deze ambitie zie je terug in het team waarin jij als magazijnmedewerker terechtkomt: een goede mix van ervaren en minder ervaren medewerkers die met veel enthousiasme bijdragen aan het succes van ons bedrijf.

Functie

Orders netjes en op tijd bij onze klanten afleveren is minstens zo belangrijk als de kwaliteit van onze producten zelf. Want onze klanten willen ook door met hun projecten; jij snapt dit als geen ander. Met jouw aanpakkers mentaliteit ben jij voor ons de magazijnmedewerker aan wie we dit met een gerust hart kunnen overlaten. Aan jou de taak om alle leveringen aan klanten zo efficiënt mogelijk te verzamelen, in prettige samenwerking met je collega’s.


Om 07.00 uur stap je fluitend jouw domein binnen: een magazijn met dakbevestigingen. Nadat je de orders gecheckt hebt in de computer, pick je de eerste orders. *Piep* *piep* *piep*, daar komt de eerste vrachtwagen aan. Hop, door met het lossen. Foutloos, snel en efficiënt orderpicken is voor jou vanzelfsprekend. Je moet er niet aan denken dat je collega’s beginnen te mopperen en klanten ontevreden zijn, toch!


Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 40 uur per week in de Guardian fabriek in Helmond. De werktijden zijn van 07.00-16.00 of 08.00-17.00 uur.

Functie-eisen

  • ervaring als magazijnmedewerker
  • Je weet om te gaan met een handscanner

Aanbod

  • een tijdelijk contract op uitzendbasis voor een periode van minimaal 1 tot 3 maanden.
  • Salaris tussen de € 2000 en 2400,- bruto per maand
  • 8.33 % vakantietoeslag
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • 150% overwerktoeslag op zaterdag

Sollicitatie

Je kunt solliciteren via 06-53906422 of een mail sturen naar j.wijngaarden@flexx4nu.nl