Solliciteren
Vragen? Neem contact met mij op!
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Medewerker Customer Service – Helmond

Introductie

Je bent wel klaar voor die kantoorbaan waar je je opgedane ervaring als medewerker customer service kan inzetten bij een kleinschalig familiebedrijf , waar betrokkenheid, saamhorigheid en werkplezier bovenaan staan. Waar je uitzicht hebt op een vaste aanstelling na een jaarcontract, doorgroeimogelijkheden hebt en de kans krijgt om dé kartrekker van de afdeling te worden.Organisatie


JOUW NIEUWE WERKOMGEVING

Een familiebedrijf dat al 40 jaar lang keukens verkoopt en monteert. Met eigen monteurs, volop vakkennis in huis, meerdere vestigingen en tevreden klanten zijn zij een sterke werkgever. En met parkeerplaatsen voor de deur en een bushalte vlakbij, is het kantoor in Helmond op meerdere manieren goed te bereiken. Jouw werkplek is op de tweede verdieping in een spiksplinter nieuw kantoorpand. Deze is tegenover de showroom.Op jouw bureau staan 2 computerschermen en je hebt uitzicht naar buiten. Wel zo makkelijk. Jouw toekomstige collega’s zijn 4 fanatiekelingen die werkplezier en betrokkenheid ontzettend belangrijk vinden.

Functie

Met jouw opgedane ervaring, ben jij de rots in de branding voor de klanten. Is een keukenblad te kort? Mist er een frontje? Is er een apparaat beschadigd tijdens transport? De klanten bellen jou en dan gaan de radars in je hoofd meteen bewegen. Je vindt snel de beste en goedkoopste oplossing. verder bestaan je werkzaamheden uit : controleren van orders , inplannen van monteurs , dagelijks contact met collega’s van het magazijn, verkoop , planning en met verschillende leveranciers.


OCHTENDEN EN MIDDAGEN

Jouw werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur en je werkt 40 uur per week. Ook is het mogelijk om 36 uur per week te werken. Het aantal uur verdelen we dan over 4 dagen.

Functie-eisen

Wat is vereist

  • MBO-4 werk-en denkniveau
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift​
  • Je reistijd is maximaal 30 minuten

Aanbod

Wat krijg je

  • € 2000-2500,- bruto per maand
  • 1 jaar contract
  • reiskosten vergoeding van € 0,19 per km
  • Bedrijfspensioen regeling volledig door werkgever betaald
  • 8% vakantiegeld
  • 25 vakantiedagen per jaar

Sollicitatie

Plan direct een vrijblijvend gesprek of sollicitatiegesprek wanneer het jou het beste uitkomt! klik hier flexx4nu.nl/calendly/