Medewerker Eindcontrole Arte FB

Medewerker eindcontrole

Eindcontrole. Arte

Zeg hier maar eens nee tegen:

medewerker eindcontrole is een baan met veel vrijheid; als jij mocht kiezen dan wist je het wel! Die baan is dichterbij dan je denkt.Je wordt namelijk verantwoordelijk voor het eindproduct voordat het op transport gaat. Klinkt dat niet fantastisch; elke dag een mooi eindproduct leveren?!

Hoe zie jouw werkdag eruit?

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waarvoor je straks elke dag je bed uitkomt, nietwaar!? Een omschrijving: je neemt een keukenblad en aanverwante eindproducten uit het tussenmagazijn of vanaf het CNC bordes. Je voert de controle uit van het eindproduct en houdt hierbij rekening met kwaliteit, maten, aansluiting bij andere delen, kleur, krassen, vlekken en scheuren. Vervolgens controleer je vensterbanken, tegelplinten en achterwanden en slijp je de koppelnaad pas. Je impregneert, reinigt, oliet en corrigeert de eindproducten, en zorgt ervoor dat de spoelbak exact en netjes aansluit in het keukenblad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afboeken van orders. Vervolgens zet je de eindproducten klaar voor transport en montage en geef je tijdig een terugkoppeling over bijzonderheden of onregelmatigheden. 

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een goed salaris en geniet je van 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de medewerker eindcontrole die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de slijptol in je handen!

Solliciteer zonder CV