Medewerker eindcontrole Arte FB

medewerker eindcontrole

Hoe zie jouw werkdag eruit?

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waarvoor je straks elke dag je bed uitkomt, nietwaar!? Een omschrijving: je neemt een keukenblad en aanverwante eindproducten uit het tussenmagazijn of vanaf het CNC bordes. Je voert de controle uit van het eindproduct en houdt hierbij rekening met kwaliteit, maten, aansluiting bij andere delen, kleur, krassen, vlekken en scheuren. Vervolgens controleer je vensterbanken, tegelplinten en achterwanden en slijp je de koppelnaad pas. Je impregneert, reinigt, oliet en corrigeert de eindproducten, en zorgt ervoor dat de spoelbak exact en netjes aansluit in het keukenblad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afboeken van orders. Vervolgens zet je de eindproducten klaar voor transport en montage en geef je tijdig een terugkoppeling over bijzonderheden of onregelmatigheden. Als medewerker eindcontrole lever je een positieve bijdrage aan het werkoverleg. Je verzorgt de administratieve afhandeling van een order, signaleert onveilige werksituaties en geeft een bijdrage aan een veilige werkomgeving. Als vanzelfsprekend zorg je voor het schoon en opgeruimd houden van de werkplek en de machines.

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een goed salaris en geniet je van 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de medewerker eindcontrole die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de slijptol in je handen!

Solliciteer zonder CV