Introductie

Vind jij het belangrijk om de ruimte en vrijheid te krijgen om jouw functie invulling te geven en dagen op te nemen wanneer het joú uitkomt? Als installatiemonteur bij R&R Systems krijg je je eigen compleet verzorgde werkbus die je gewoon mee naar huis kunt nemen. Je komt te werken bij een innovatief bedrijf in een hecht team, waar je jouw eigen invulling kunt geven over je functie. Als jij die vrijheid en verantwoordelijkheid aankunt, is deze baan op jouw lijf geschreven.

Organisatie

Werken bij R&R Systems

Bij R&R Systems heerst een fijne, laagdrempelige en collegiale werksfeer waar iedereen bij elkaar kan aankloppen voor een praatje of advies. Tegelijkertijd staan je collega’s en de directie altijd klaar om je te ondersteunen. Kennisontwikkeling en het volgen van cursussen en trainingen wordt binnen de organisatie gestimuleerd en gefaciliteerd. Daarnaast is er oprechte aandacht voor jou en je collega’s.

Directeuren Jan en Eric van Houtum: “Iedereen wordt gestimuleerd om het beste uit zichzelf te halen. We vinden het belangrijk om met plezier te werken!”


Over R&R Systems

R&R Systems is als producent en leverancier van duurzame energiesystemen altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden en toepassingen. Die innovatie stelt ons in staat om te zorgen voor zo min mogelijk energieverbruik, een optimaal rendement én aanzienlijke kostenreductie voor onze klanten. Niet gek dat we ook wel bekend staan als ‘de energieverdieners’. Samen met onze ervaren vaktechneuten dragen we de projecten voor onze klanten van begin tot eind. Hierin staat het leveren van maatwerk en doordacht advies centraal. Daarnaast willen we met onze innovatieve energieconcepten positief bijdragen aan het verbeteren van de leefomgeving en het verminderen van de CO2-uitstoot. Alles oom de wereld om ons heen gezonder en duurzamer te maken. Doe jij met ons mee?


Functie

Als installatiemonteur bij R&R Systems…

…ben je de ambassadeur van het bedrijf en zorg je voor de beste indruk bij onze klanten. Je bent de oren en ogen van onze organisatie en weet hoe je vanuit de visie van de klant meedenkt in oplossingen. Je speelt een cruciale rol in het verkrijgen van een hoge klanttevredenheid, hebt oog voor commerciële kansen en kan verbeterpunten te signaleren en juist oplossen. Daarnaast ga je aan de slag in de wereld van duurzame energie en draag je direct bij aan een betere wereld.

Jouw werkzaamheden zijn:

– Installeren van water- en warmtepompen en leidingsystemen;

– Installeren van besturingen voor energiesystemen;

– Installeren van door ons ontwikkelde warmtewisselaars;

– Onderhoud en storingen verhelpen


Jouw werkdag als installatiemonteur

Jij start je dag vroeg en rijdt om 7 uur vanaf huis naar kantoor of klantlocatie. Iedere werkdag en ieder project is anders. Soms ben je met een installatieproject een dag bezig, een andere week sta je een aantal dagen met meerdere collega’s op dezelfde locatie. Het ene project loopt enkele weken waarbij je een besturingssysteem met warmtepomp compleet op maat moet installeren. Het andere moment ben je met collega’s PVT-panelen aan het installeren op daken van de stallen van een agrarisch bedrijf. Jij onderhoudt contacten met je collega’s, projectleider en de opdrachtgever. Soms werk je samen met ervaren monteurs, andere dagen met leerling-monteurs en dan ga je weer alleen op pad. De enorme verscheidenheid aan klanten en variatie van projecten maken je werk afwisselend en bovenal interessant!

Functie-eisen

Welke kwaliteiten neem je mee?

Jij bent ondernemend en staat stevig in je schoenen. Kom je een probleem tegen, dan is er geen man over boord: jij blijft rustig en kunt zelfstandig knopen doorhakken. In een team ben jij iemand die oog heeft voor wat er nodig is om een goede prestatie te leveren. Verder beschik je over:


  • Mbo :Je hebt een werk- en denkniveau op mbo-niveau.


  • Techniek:Je hebt een opleiding afgerond als installatiemonteur, loodgieter of mechatronica.


  • Ervaring:Je hebt 5-10 jaar relevante werkervaring.


  • Brabant:Je woont in of in de omgeving van Gemert.

Aanbod

Wat bieden we jou

Bij R&R Systems staat vrijheid centraal in ons werkgeverschap. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hun functie naar eigen inzicht kunnen invullen en mee kunnen denken over de bedrijfsvoering. Die ruimte geven we jou als installatiemonteur ook. Verder bieden we:

– Een goed salaris van €2.500 tot €3.500 op basis van je capaciteiten.

– Direct een vast contract met 2 maanden proeftijd.

– 25 vakantiedagen.

– Compleet uitgeruste werkbus die je mee naar huis kunt nemen.

– Reiskostenvergoeding en overwerkvergoeding volgens CAO Metaal en techniek .

– Pensioen conform CAO Metaal en techniek.

Sollicitatie

Ben jij onze nieuwe installatiemonteur?

Wil jij de uitdaging aangaan als installatiemonteur bij het innovatieve R&R Systems? Solliciteer dan gelijk of neem contact op met Jeffrey om meer over de functie te weten te komen.

Bel Jeffrey op: 06 53 90 64 22

Of mail naar: j.wijngaarden@flexx4nu.nl