Vacatures

resultaten

Monteur Keukenbladen – Helmond

Introductie

Komen jouw handigheid en positieve uitstraling even goed van pas…

bij deze maatwerkfabriek waar gewerkt wordt met de nieuwste technieken en machines.


Deze baan is echt iets voor jou als je graag binnen een hecht team werkt. Want je bent een echte teamplayer met een positieve uitstraling. Daarnaast ben je een harde werker. Als leerling monteur werk je met de mooiste werkbladen van natuursteen. Je bent goed in nauwkeurig werken en denkt mee in het zo slim mogelijk uitvoeren van je werk. Ga je aan de slag als monteur in opleiding, dan staat bij jou kwaliteit voorop. En je leert ondertussen de fijne kneepjes van het vak.


Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Kom dan snel het team van Arte versterken. Reageer meteen op deze vacature voor junior monteur bij Arte-fabriek in Helmond.

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

De medewerkers van Arte zijn een sterk team. Samen nemen we verantwoordelijkheid en zorgen we ervoor dat we onze afspraken met klanten nakomen. Jong, oud, junior of senior, iedereen hoort erbij en is even belangrijk, wat iemands werkzaamheden ook zijn.


Veilig werken, arbovoorzieningen en opleidingsmogelijkheden zijn bij Arte vanzelfsprekend. Wij doen niet aan beoordelingsgesprekken, maar aan feel-good-gesprekken. In een open, persoonlijk en eerlijk gesprek bespreken we vooral wat er goed gaat. Maar ook wat jij zelf vindt en natuurlijk wat er beter kan. Je komt bij Arte terecht in een fijne werkomgeving waar baanzekerheid belangrijk is.

Functie

Jouw werkdag

In de functie van monteur ben je dagelijks onderweg met een ervaren monteur om de mooiste werkbladen te monteren. Het materiaal waar je mee werkt is natuursteen, composiet en dekton. Op jouw eerste werkdag krijg je een mentor die jou in je eerste periode begeleidt. Ook krijg je een eigen leermeester. Maak je geen zorgen, je hoeft geen examen te doen. We leiden je op totdat je het vak van monteur optimaal beheerst. Op jouw werkdag:


. laden van de werkbus

. inmeten en monteren van werkbladen.

. service verlenen aan de klant.

. uitvoeren van reparaties.


Er is altijd genoeg te doen. Je werkt 40 tot 45 uur per we. Op z’n vroegst start je om 5.00 uur, uiterlijk 18.00 uur sluiten we onze deuren.

Functie-eisen

Jouw inbreng

Je bent gemotiveerd, een echte doorzetter en je kan daarnaast goed overweg met je collega’s. Je bent handig en weet hoe je veilig en precies werkt. Een harde werker die gaat voor kwaliteit, dat is wat we van jou verwachten. Als monteur is overwerken soms nodig om alles op tijd voor de klant af te leveren. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:.vmbo-werk- en -denkniveau.

.technisch inzicht

Aanbod

Jouw beloning

Een fijne werksfeer met gezellige collega’s. Naast goede arbeidsomstandigheden biedt Arte een goed salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en een pensioenregeling. En Arte investeert in jouw opleiding en ontwikkeling. Je werkt met goed gereedschap, waarbij veiligheid vooropstaat. Concreet krijg jij bij een 37-urige werkweek:


.een brutomaandsalaris van € 1.860 tot € 2800.-

.een pensioenregeling waarvan twee derde voor rekening van

de werkgever is.

.25 vakantiedagen en 6 atv-dagen.

.overwerktoeslag van 125%, op zaterdagen zelfs 150%.

.een kilometervergoeding van € 0,19.

.gratis werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen.

Sollicitatie

Zie jij jouw nieuwe baan als monteur in een gezellig en hecht team wel zitten? We hebben 1 opleidingsplek beschikbaar. Dus wees er snel bij!


Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen