Introductie

WIE BEN JIJ

Creatieve oplossingen bedenken voor onvoorziene omstandigheden bij klanten zodat koelinstallaties toch volgens plan gemonteerd kunnen worden. Met je eigen werkbus naar klanten waar je ook collega’s begeleidt. Echt iets voor jou? Kom werken als ervaren monteur koeltechniek bij KOMA. Goede verdiensten, een vast contract, prima pensioenregeling en ruime overwerkvergoeding.

Organisatie

OVER KOMA

Bij KOMA lopen we voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van duurzame koeltechnische installaties voor de bakkerij-industrie. Wij maken al onze koelinstallaties op maat voor elke klant, van een koelsysteem voor de bakker op de hoek tot complete koelstraten voor productiebedrijven en distributiecentra. En dankzij ons team van deskundige monteurs kunnen onze klanten de koelinstallaties snel en probleemloos in gebruik nemen. Én houden.
Functie

Ook al ben je vaak op pad en spreek je vooral directe collega’s, klanten en onderaannemers, als werkgever blijven we in verbinding met je. Door regelmatig informatiebijeenkomsten en leuke activiteiten te organiseren. Maar ook door contact met je te houden. Te kijken hoe het met jou en je familie gaat. Te weten wat jij nodig hebt om je werk nog beter te doen. En hoe wij je daarbij kunnen helpen.Niet voor niets werken we er hard aan om je nog meer te bieden. Nog betere ondersteuning in je werk. Meer uitdagende projecten. En last but not least: plezier in je werk. Andersom mag jij ons ook uitdagen. Door kritisch mee te denken over onze producten en diensten. En mogelijkheden en kansen te signaleren en te benoemen. Zo helpen we elkaar nog beter te worden.

Als ervaren monteur koeltechniek is elke werkdag anders. Of liever gezegd: elke werkweek, want je bent van maandag tot en met vrijdag onderweg voor projecten. Om installaties bij klanten voor te bereiden. Of installatiemonteurs en lokale onderaannemers aan te sturen. Jij zorgt voor de juiste omstandigheden om de koeltechnische installaties volgens plan te monteren. Een te laag fabriekshalplafond waardoor de installatie er niet in past? Ontbrekende materialen waardoor de installatie vertraging oploopt? De uitdaging kan jou niet groot genoeg zijn. Hoe ingewikkeld de situatie ook is, jij lost alles slim, assertief en in goede afstemming met klanten en collega’s op. Daarvoor heb je de volledige vrijheid om die besluiten te nemen die jij op dat moment nodig vindt. Het mooiste moment? Als de koelinstallatie in werking wordt gezet en doet wat hij moet doen: koelen, vriezen of condenseren. Klant blij, jij blij, wij blij.

Functie-eisen

De werkomgeving

Op maandagmorgen drink je een kop koffie op kantoor in Roermond. Daar bespreek je de weekplanning, stem je met je directe collega’s zaken af als wie wat doet en bekijk je wat er allemaal mee moet. Daarna vertrek je met je eigen werkbus naar de klant. Meestal in Nederland, België en Duitsland, soms ook in andere landen. Jouw werkplek varieert van de lokale bakker en patissier tot grote broodfabrieken. Te ver rijden? Dan pak jij het vliegtuig. Wij zorgen intussen dat alle materialen en gereedschappen bij de klant komen. En bij meerdaagse projecten in het buitenland ontvang je diverse toeslagen. En op vrijdag sluit je de week weer af in Roermond met een evaluatie van hoe het project is verlopen, onder het genot van een drankje.

Wat is vereist

Jouw improvisatietalent en creativiteit gebruiken om onvoorziene en complexe omstandigheden slim op te lossen; jij houdt wel van uitdaging! Dankzij jouw logisch verstand en gevoel voor het klantbelang worden koeltechnische installaties gemonteerd volgens plan. Door jouw natuurlijke gezag en positieve houding krijg je je collega’s mee. Met jouw heldere en assertieve stijl van communiceren regel je alles in goede afstemming met de klant. En je zorgt dat die uiteindelijk dik tevreden is met het resultaat.

Deze baan als ervaren monteur koeltechniek past uitstekend bij je als je:

• een mbo- of hbo-diploma hebt, bijvoorbeeld Elektrotechniek of Mechatronica.

• het F-gassen certificaat en je STEK-diploma bezit.

• op zijn minst zo’n 5 jaar ervaring hebt als koeltechnisch monteur, installatiemonteur of servicemonteur bij een koeltechnisch of elektrotechnisch bedrijf met internationale scope.

• ervaring hebt met klantcontact en werken in de buitendienst.

• maximaal op zo’n 45 km afstand van Roermond woont.

• je rijbewijs B hebt.

• meerdere dagen achter elkaar van huis zijn geen probleem vindt.

• uitstekend Nederlands en Duits spreekt. Spreek je ook Engels? Dan heb je een streepje voor.


Sollicitatie

Kom werken bij de marktleider in duurzame en innovatieve koelinstallaties voor de bakkerij-industrie. Solliciteer voor 30-10-2020.


Recruiter | Jeffrey van Wijngaarden

email-adres : vacancy@koma.com