Introductie

Als Monteur Koeltechniek ontbreekt het je niet aan veelzijdigheid en vrijheid. Je bent het gezicht van Pool Koudetechniek in jouw regio en gaat zelfstandig op pad met jouw werkbus om langs je klanten te gaan. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de koelinstallaties, service en onderhoud. Zelfstandig spoor en los je storingen op, verricht je onderhoud, draag je zorg voor de wettelijke verplichte controles én geef je onze klanten advies over het gebruik van onze koelinstallaties. Als je ergens niet uitkomt, kun je altijd bij een collega terecht om samen een passende oplossing te vinden. Kortom, iedere werkdag is anders en we staan altijd voor elkaar klaar. Juist dat maakt deze baan zo leuk en uitdagend! Werken bij Pool Koudetechniek levert je daarnaast ook een vast contract op mét goede voorwaarden.

Organisatie

Pool Koudetechniek is, met ongeveer 40 medewerkers en een jaarlijkse omzet van 7.5 miljoen, al 30 jaar specialist in koeltechniek. We lopen voorop in het aanwenden van de nieuwste technieken in koelinstallaties en bouwen veelal grote installaties voor klanten binnen onder andere de industrie en transport. Daarbij staat vast dat we onze klanten altijd hoogwaardige koeloplossingen en een goede service bieden. En dat kunnen we niet zonder ons hechte team aan kundige medewerkers en monteurs. Bij Pool Koudetechniek heerst er een echte familiesfeer, zonder hiërarchie en het gevoel van saamhorigheid; we doen het samen!

Pool Koudetechniek is een klein bedrijf met 40 medewerkers en 20 monteurs in dienst. Als Monteur Koeltechniek maak je deel uit van het hechte serviceteam met 13 collega’s. Het inzetten van eigen vakkennis en verantwoordelijkheid wordt erg gestimuleerd. Heb je hulp nodig of is er een probleem bij een klant? Dan staat de afdelingsmanager klaar om met je mee te denken over een passende oplossing. Daarnaast is er een personeelsvereniging, die regelmatig leuke teamuitjes en activiteiten organiseert. We hebben namelijk niet alleen plezier in ons werk, maar ook met elkaar!


Functie

Op maandagochtend vertrek je vanaf huis met je werkbus om rond 8 uur bij je eerste klant aan te komen. Op de planning staat een periodieke controle van een koelsysteem van jouw klant. In de middag staat er een afspraak met een andere klant om de koelinstallatie te voltooien. Om 5 uur zit jouw werkdag erop en ga je met je bus naar huis om van je vrije avond te genieten! Je agenda ziet er voor de rest van de week heel afwisselend uit: van uitgebreide installaties en reguliere controles tot het snel oplossen van storingen. Jij bent een echte vakman en pakt al jouw afspraken gedegen en professioneel op. Bij deze functie verwachten we dat je aan onze STERK2-principes voldoet:

– Samenwerken

– Transparant

– Eigen verantwoordelijkheid

– Resultaatgericht

– Kwaliteitsgericht

– Klantgedreven

Functie-eisen

Jouw oplossingsgerichtheid en focus op klanttevredenheid zorgen ervoor dat je altijd een passende oplossing vindt om jouw klanten nóg beter te ondersteunen. Dankzij jouw vakkennis en gedreven persoonlijkheid lukt het je keer op keer storingen, installaties en controles uit te voeren. Je weet jouw klanten te adviseren over het gebruik van hun koelinstallaties. En tot slot zorg je ervoor dat ze tevreden zijn met ons product en service!

Deze baan past bij je als je over de volgende kwalificaties beschikt:

– Je hebt een diploma monteur koeltechniek afgerond.

– Je hebt al een aantal jaar werkervaring als monteur koeltechniek.

– Je beschikt over een F-gassen certificaat

– Je hebt een rijbewijs (B).

– Je woont in de regio van Venlo/Eindhoven.

– Je hebt uitstekende communicatievaardigheden.

Aanbod

Werken als Monteur Koeltechniek bij Pool Koudetechniek is werken bij een persoonlijke organisatie met fijne collega’s en een goede werksfeer. We bieden een uitdagende baan met veel eigen verantwoordelijkheid en vrijheid in je werk. Je komt te werken in een hecht team en krijgt onder andere:

– Een vast contract op basis van 40 uur.

– Een goed salaris van €2.500 – €3.200 op basis van ervaring.

– 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen.

– Auto, laptop en telefoon van de zaak.

– Alle benodigde persoonlijke beschermingsmiddelen worden voorzien door ons.

– Opleidingsbudget.

– Reistijd = werktijd, arbeidsongeschiktheidsverzekering én een goed geregeld pensioen, met een werkgeversdeel van 50%.

– Een fijne werksfeer, afwisselend werk en genoeg doorgroeimogelijkheden.

Sollicitatie

Herken jij je in het profiel en ben je klaar voor een nieuwe uitdaging? Reageer dan direct op de vacature of bel mij om meer te horen over deze functie en werken bij Pool Koudetechniek. Op sollicitaties reageren we binnen 2 werkdagen en we houden je per e-mail, WhatsApp of telefonisch van elke stap in het proces op de hoogte.

Telefoon: 06-53906422