Introductie

Werken bij dé nummer 1 in traprenovatie? Elke dag zelfstandig met je werkbus naar klanten? En oude, versleten trappen omtoveren tot blikvangers met behulp van innovatieve materialen en het beste gereedschap? Solliciteer als monteur traprenovatie bij de vestiging in Hoogeveen van dit gezellige familiebedrijf.

Organisatie

Dit van oorsprong Brabants bedrijf mag zich met recht de uitvinder van de traprenovatie noemen. In 1997 begonnen als allround renovatiebedrijf voor keukens en deuren, kregen zij steeds vaker de vraag of ook de trap gerenoveerd kon worden. Daarop besloten zij in 1999 zich helemaal toe te leggen op het renoveren van trappen. Zij zijn uitgegroeid tot dé nummer 1 op het gebied van traprenovatie en hebben hun aanbod aangevuld met trapleuningen, balustrades en verlichting. Hun unieke collecties bestaan uit duurzame, gepatenteerde materialen van hoge kwaliteit, in eigen huis geproduceerd.

Jouw uitvalsbasis is de vestiging in Hoogeveen, een kleine maar snelgroeiende montagelocatie. Ook hier merk je goed dat je bij een familiebedrijf met oprecht geïnteresseerde en betrokken collega’s werkt. Met zeven collega-monteurs en een meewerkend voorman is er altijd wel ruimte voor een praatje en een goede grap.

Je werktijden liggen globaal tussen 5.30 en 16.00 uur, afhankelijk van waar je werkt. Elke morgen rijd je met je maat in jullie werkbus naar een klant in het noorden van het land. Dat kan in Drenthe zijn, maar ook in Groningen, Friesland of de kop van Noord-Holland.

Functie

Hoe ziet jouw werkdag eruit?

“Werkze!” Je steekt je hand op naar een paar collega’s en stapt samen met jouw maat in de werkbus. Ingeklokt? Check! Route ingesteld? Check! Tijd om af te reizen naar de klant. Vandaag gaan jullie een trap renoveren met materiaal uit de Stoer Chique collectie: mooie en duurzame materialen met een industriële look waarmee elke trap een echte blikvanger wordt. Onderweg verdelen jullie het werk: wie gaat er mallen maken en zagen, wie doet de montage?

Bij de klant bekijk je eerst de plaats waar de nieuwe trap moet komen. Je bepaalt de afmetingen en bespreekt alles met de klant. Jullie maken elke trap precies op maat. Daardoor is het resultaat telkens weer anders. Dat maakt het werk lekker afwisselend. Dit huis heeft een smalle gang, dus dat wordt best een uitdaging. Maar dat vind jij juist leuk. Je dekt de vloer af en gaat enthousiast aan de slag.

Als de trap klaar is, ruim je het afval op en laat je alles schoon achter. De klant is in zijn nopjes met zijn nieuwe trap en jullie rijden tevreden terug. Op kantoor laden jullie de bus weer in voor de volgende werkdag. Nog even een drankje samen, en dan zit de werkdag erop.

Functie-eisen

Vroeg opstaan en elke dag naar een andere klant rijden? Dat past helemaal bij jou. Net als de uitdaging om van elke trap een kunstwerk te maken. Je werkt zorgvuldig en netjes en je bent heel handig in het bedenken van creatieve oplossingen voor elke situatie. Op een prettige manier omgaan en communiceren met klanten en collega’s? Dat vind jij heel logisch.

Jij bent geknipt voor deze vacature van monteur traprenovatie als je:

• een mbo-diploma houtbewerking of interieurbouw hebt gehaald.

• nu werkt als interieurbouwer, monteur traprenovatie, keukenmonteur of timmerman bij een bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

• ervaring hebt met klantcontact en werken in de buitendienst.

• zelfstandig werkzaamheden als inmeten, berekenen, mallen maken, zagen en monteren kunt uitvoeren.

• maximaal op zo’n 40 km afstand van Hoogeveen woont.

• je rijbewijs B hebt.

• uitstekend Nederlands spreekt.

Aanbod

Een leidinggevende die aandacht heeft voor hoe het met je gaat, en meeleeft of meedenkt in lastige situaties. Die de zaken goed regelt voor jou. En die tijdens de borrel eigenhandig een biertje voor je tapt. Ja, deze werkgever zorgt goed voor zijn personeel. Dat begint al zodra je in dienst treedt: afhankelijk van je ervaring word je de eerste 2-6 weken persoonlijk begeleid en ingewerkt door een collega. Als monteur bij de nummer 1 in traprenovatie profiteer je verder van:

• een salaris van € 2.300 tot € 2.600 bruto per maand met 8% vakantiegeld.

• een zelfstandige functie voor 40 uur per week.

• een contract voor 6 maanden met mogelijkheid tot verlenging voor 1 jaar en daarna een vast contract.

• 40,5 vrije dagen (vakantiedagen en atv).

• een overwerkvergoeding van 125% en bij meer dan 2 uur overwerk per dag 150%.

• een pensioenregeling waarbij je werkgever 50% van de premie voor je betaalt.

• veel leuke personeelsactiviteiten, bijvoorbeeld teambuilding, spelletjes, uitstapjes, themafeesten, borrels en barbecues.

• goede werkomstandigheden (VCA en Arbo).

• een nette werkbus, hoogwaardig gereedschap (Festo en Mafell) en goede persoonlijke beschermingsmiddelen.

• een overnachting en onkostenvergoeding bij klussen die meerdere dagen duren.

Sollicitatie

Kun je niet wachten om de handen uit de mouwen te steken als monteur traprenovatie bij dit mooie bedrijf? Solliciteer zeker voor 03-08-2020. Eerst meer informatie of een rondleiding? Bel ons op 06-53 90 64 22 en wij regelen het voor je.