Introductie

Werken aan veel verschillende typen en merken voertuigen: van vrachtwagens en trailers tot diepladers en getrokken landbouwvoertuigen. Bij een universeel garagebedrijf waar je nog beter in je vak kunt worden. Klinkt dat als een topbaan? Kom werken als monteur trucks en trailers bij Huva!

Organisatie

Als werkgever vinden wij het belangrijk dat jij je werk goed en met plezier kunt doen. Daarom zorgen we dat alles goed voor elkaar is: van een schone en nette werkplaats met moderne apparatuur en gereedschappen, tot een uitgebreid opleidingsplan en prima arbeidsvoorwaarden. Lange inwerktrajecten? Daar geloven wij niet in. Wel in gewoon lekker aan het werk gaan en alle ins en outs van ons bedrijf leren van je collega’s. En hoe druk het ook is, er is altijd tijd voor een praatje, een dolletje of een goede grap. Gaat het even niet zo lekker? Ook dan vind je bij je collega’s een luisterend oor.

Bert, onze chef werkplaats, begint elke dag met een werkbespreking en de taakverdeling. Hij geeft je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om je werk zelf zo goed mogelijk op te pakken. Wel verwacht hij dat je netjes en ordelijk werkt. En op tijd aangeeft of alles gaat lukken. Heb je hulp nodig, dan springt hij natuurlijk bij.

Functie

Jouw werkdag

“Koffie?” “Lekker!” Met een beker koffie in de hand nemen jullie de werkplanning voor vandaag door. Alles duidelijk? Dan gaat de radio aan en ga je aan het werk. Als eerste mag je een truck een servicebeurt geven. Daarna staan er reparaties ingepland, onder meer aan een trailer en een dieplader. Door de dag heen komen er klanten binnen met diverse problemen: een truck met een storing in het dashboard, een aanhanger met een gebroken wielas. Deze klanten komen altijd ‘even’ tussendoor. Daardoor kan het soms best hectisch zijn. Dus bekijk je samen met je collega’s telkens wie er tijd heeft om te helpen. Of een klus van een collega over te pakken.De dag vliegt voorbij. Aan het eind van de middag ruimen jullie samen de werkplaats netjes op. Jullie maken het gereedschap schoon en zetten alles klaar voor morgen. Dan steek je je hand op, je stapt in de auto en rijdt tevreden naar huis.


De werkomgeving

Het team van de Huva-vestiging in Eersel bestaat uit 15 personen, waarvan 6 in de werkplaats. Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 en 16.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur is de werkplaats geopend. Op welke dagen en tijden je werkt, en wanneer je zaterdagdiensten draait bepaal je in overleg met de chef werkplaats en de andere monteurs. In onze ‘arbo-proof’ werkplaats heb je alle faciliteiten tot je beschikking om veilig en gezond te werken. Van persoonlijke beschermingsmiddelen zoals veiligheidsschoenen, gehoorbescherming, een veiligheidsbril en handschoenen tot de modernste apparatuur en gereedschappen.

Voor jouw persoonlijke ontwikkeling werken we nauw samen met TopTruck. Elk jaar kun je een keuze maken uit hun grote aanbod trainingen en opleidingen. Bijvoorbeeld cursussen om je te specialiseren of je kennis te verbreden. Van techniek en diagnose tot APK Keurmeester en de nieuwste voertuigen.

Functie-eisen

Je bent zelfstandig en toch een teamspeler. Tegenstrijdig? Nee hoor, want jij pakt je werk prima zelf op maar je bent ook zeer collegiaal. Het maakt jou niet uit wat voor voertuig je onder handen neemt, hoe meer afwisseling hoe leuker. Daarom wil jij per se bij een universeel garagebedrijf werken. Jij ziet ons bedrijf ook als jouw bedrijf. Dus als je eigen werk af is, help je je collega’s met plezier zodat iedereen op tijd naar huis kan.

Deze baan als monteur trucks en trailers past uitstekend bij je als je ook nog:

• een opleiding op mbo-3-niveau én een opleiding tot vrachtwagenmonteur hebt afgerond.

• zo’n 5 à 10 jaar werkt als 1e technicus bedrijfswagens of vrachtwagenmonteur bij een truckdealer, universele truck- en trailerwerkplaats of transportbedrijf.

• je APK-keurmeestercertificaat hebt of dit wilt behalen.

• ervaring hebt met meerdere typen en merken bedrijfswagens (> 3.500 kg), vrachtwagens, trailers, diepladers en getrokken landbouwvoertuigen.

• zelfstandig werkzaamheden als reparaties, onderhoudsbeurten, storingen oplossen en diagnoses stellen kunt uitvoeren.

• maximaal op zo’n 30 km afstand van Eersel woont.

Inlichtingen

Als monteur trucks en trailers bij Huva profiteer je van:

• een salaris van € 2.800 tot € 3.300 bruto per maand en 8% vakantiegeld.

• een zelfstandige allround monteursfunctie voor 40 uur per week.

• een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

• een vast bedrag aan reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele reis.

• een pensioenregeling waarbij wij meer dan 50% van de premie voor je betalen.

• een overwerkvergoeding van 142% bij meer dan een half uur overwerk per dag.

• de mogelijkheid om flexibel te werken.

• 24 vakantiedagen.

• goede werkomstandigheden (VCA en Arbo).

• een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

• een parkeerplek op eigen terrein voor je auto of fiets.

• een uitgebreide trainingskalender in samenwerking met TopTruck.

• leuke personeelsactiviteiten, waaronder een barbecue en een kerstbijeenkomst


Sollicitatie

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22