Natuursteenbewerker Arte FB

natuursteenbewerker Arte

Lijmer bij Arte

Met de neus in de boter..

natuursteenbewerker is een baan met veel vrijheid; als jij mocht kiezen dan wist je het wel! Die baan is dichterbij dan je denkt.  Je wordt namelijk verantwoordelijk voor het verlijmen van keukenbladen voordat ze  naar de afdeling eindcontrole gaan. Klinkt dat niet fantastisch; elke dag een mooi eindproduct leveren?!

Hoe zie jouw werkdag eruit?

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waarvoor je straks elke dag je bed uitkomt, nietwaar!? Een omschrijving:  je begint met het opvragen van de werkbladen , lijsten erbij halen , controleren van de maten  volgens tekening om vervolgens de randafwerkingen te zagen en te verlijmen. Als vanzelfsprekend zorg je voor het schoon en opgeruimd houden van de werkplek en de machines.

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een goed salaris en geniet je van 25 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de medewerker eindcontrole die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de decoupeerzaag in je handen!

Solliciteer zonder CV