Een nieuwe baan en sporten

Flexx4Nu helpt talenten zoals jij aan een baan. En niet zomaar een baan; nee, een baan waar je blij van wordt. Bij een topwerkgever in de proces- en maakindustrie waar jij precies dát werk kunt doen wat jou gelukkig maakt. Zit jij eenmaal op je plek? Dan hebben we nog maar één missie: het jou naar je zin maken bij je nieuwe job. Want wij zijn pas blij als jij dat bent!

Bij Flexx4Nu vinden we het belangrijk dat jij je fit voelt. Vitale medewerkers houden een bedrijf namelijk gezond. Ben jij sportief of vind je het de hoogste tijd voor een healthy lifestyle? Dan kun je via Flexx4Nu sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt. Ga je voor individuele workouts of ben jij wel te porren voor een pittig staaltje groepsfitness? Ook andere sporten zoals bootcamp, zwemmen en hardlopen behoren tot de mogelijkheden. Wat je ook kiest: Flexx4Nu is je grootste fan. Dus hop hop gas erop! Wist je trouwens dat je jouw familie, vrienden en kennissen ook mee kunt laten profiteren van de kortingen?!


 

 Via BedrijfsFitnessOnline sport je heel voordelig! Wij onderhandelen voor jou om je de scherpste abonnementstarieven van Nederland te kunnen bieden. Flexx4Nu zorgt ervoor dat jij al vanaf €12,95 per maand onbeperkt kunt sporten! 

Introducés

Je was zelf al blij met onze kortingstarieven. Nu wordt het nog leuker. Want je mag, behalve je collega’s uiteraard, ook vrienden en familie meenemen naar jouw sportlocatie! Meld ze aan via jouw persoonlijke account. Zij kunnen dan lid worden met dezelfde kortingen die via de collectiviteitsregeling van Flexx4Nu worden aangeboden!
Ik ben al klant bij de sportlocatie

Ook als je al klant bent bij een sportlocatie kun je je aanmelden bij BedrijfsFitnessOnline. Je abonnement wordt dan omgezet naar het kortingstarief. Snel doen natuurlijk!

Let op! Je dient bij jouw aanmelding altijd de volgende code in te vullen: FITflexx4nu17! Deze code vul je in op het aanmeldformulier in het veld “referentienummer”. Alleen dan kan jouw aanmelding worden voltooid.