Vacatures

resultaten

Onderhoudsmonteur – Helmond

Introductie

Komen jouw ervaring en no-nonsense mentaliteit even goed van pas… bij deze groeiende foodorganisatie met een mooie mix van de nieuwste én wat oudere machines.

Als jij een nieuwe uitdaging kan aangaan bij een groeiende organisatie in de foodbranche, weet jij wat je te doen staat. Net als dat jij weet wat je te doen staat als het gaat om (preventieve) onderhoudswerkzaamheden. Je werkt graag binnen een hecht team, bij een organisatie waar volop in mensen wordt geïnvesteerd. En je vindt dat er, ook op het werk, elke dag moet worden gelachen. Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Dan heeft McCain voor jou een pracht van een vacature als onderhoudsmonteur in Helmond (Van Lieshout Snacks).

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

In verband met de ploegendienst is het van belang dat je met eigen vervoer naar Van Lieshout Snackwaren in Helmond komt. Je auto parkeer je op het eigen terrein van de fabriek waar vleesdeeg- en versproducten als frikandellen, gehaktballen en hamburgers worden geproduceerd. Kom je met de fiets of scooter? Dan stal je die in de fietsenstalling naast de fabriek. In de rumoerige fabriek, waar het zonnetje van buiten geregeld te aanschouwen is, versterk je een team waar even hard wordt gewerkt als dat er wordt gelachen. De Helmondse mentaliteit is niet te missen (zo lekker direct), waardoor jij je écht thuis voelt.

Door wie je aangestuurd wordt? Dat is afhankelijk van de ploeg waar je in terecht komt. Wel weet je zeker dat dit een leidinggevende is die de lijntjes kort houdt maar, waar mogelijk, medewerkers vrijlaat. Meedenken over verbetervoorstellen en/of persoonlijke zaken is vanzelfsprekend voor hem/haar.

Functie

Jouw werkdag

Jouw voornaamste prioriteit als onderhoudsmonteur is… het stellen van prioriteiten. Op die manier kan de foodproductie van snacks als frikandellen, hamburgers, en viandellen 24/5 doorgaan. Zodra er een storing op de lijn is, vind je de storing en los je deze op. Een vraag als ‘hoelang duurt het nog?’ van de operator of teamleider van de productie, voorkom je door helder te communiceren en rap te werken. Kleine, veelvoorkomende storingen vlieg je zo aan dat de productie misschien wel zelf de storing kan verhelpen. Of nog beter: kan voorkomen. Op een gemiddelde werkdag zijn jouw prioriteiten:

 • veilig werken.
 • het oplossen van storingen en uitvoeren van preventief onderhoud.
 • het zoeken én vinden van aansluiting in het team.

Er is genoeg te doen. En dit doe je in 3 ploegendiensten met shifts van 7:00 tot 15:00 uur, 15:00 tot 23:00 uur en 23:00 tot 7:00 uur. De ploegentoeslag? Die is 19,5%. Je werkweek begint op maandag en er is 1 keer in de 6 weken een dagdienst voor preventief onderhoud. Ook sta je, als dat wordt gevraagd, soms op zaterdagochtend klaar.

Functie-eisen

Jouw inbreng

Een vakman of -vrouw met humor, doorzettingsvermogen en inzicht: dat ben jij. Je denkt buiten de lijntjes en vindt vlot aansluiting bij jouw nieuwe collega’s. Accuraat, precies en veilig werken is jouw tweede natuur. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:

 • een mbo-4-diploma in een technische richting (bijvoorbeeld elektrotechniek, mechatronica, werktuigbouwkunde) of gelijkwaardig door relevante werkervaring.
 • 2 jaar ervaring als monteur mechatronica, monteur elektrotechniek, medewerker technische dienst, service onderhoudsmonteur of monteur technische dienst.

Als je eerder hebt gewerkt bij bijvoorbeeld Bakkersland, Van Loon Vlees of een andere werkgever in de foodbranche, dan is dat mooi meegenomen (maar geen must). Ervaring in een productieomgeving past zeker ook!

Aanbod

Jouw beloning

Niet alleen in de fabriek wordt geïnvesteerd, maar ook in jouw opleiding en ontwikkeling. Bovendien is er volop aandacht voor goede werkplekken en veiligheid! Concreet krijg jij bij een 40-urige werkweek:

 • een brutomaandsalaris tussen € 2.589,24 – € 3.142,03.
 • 2 jaarcontracten met naar wens aansluitend een vaste aanstelling.
 • VLEP-bedrijfspensioenregeling (58% werkgever, 42% werknemer).
 • een reiskostenvergoeding vanaf 10 kilometer enkele afstand woon-werk, maximaal € 6 per dag.
 • persoonlijke toeslag van € 180 per maand.
 • 3% eindejaarsuitkering.
 • 19,5% ploegentoeslag.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 15 (deels ingeplande) atv-dagen.
 • 8% vakantiegeld.
 • als je wilt: deelname aan de collectieve ziektekostenverzekering en bedrijfsfitness. korting in de personeelswinkel.

Sollicitatie

Jouw baan Sna(c)k jij naar deze baan als onderhoudsmonteur mechatronica en heb je interesse in een (h)eerlijke omgeving? Solliciteer dan uiterlijk voor 1 November 2019