Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Aangenaam, wij zijn Flexx4Nu…

een kleinschalig, professioneel en integer uitzendbureau voor het MKB in de regio Helmond, Nuenen, Eindhoven, Asten en Deurne. Wij zijn goed in het ontdekken, boeien en verbinden van talent voor jouw vacatures. Flexx4Nu maakt van het vinden van een baan een ware beleving voor werkzoekenden. Hebben we jouw potentiele talenten in beeld? Dan zetten we alles op alles voor de perfecte match. Ook na indiensttreding van een medewerker blijven we betrokken.

Flexx4Nu wil beschouwd worden als een van de beste kleinschalige uitzendbureaus in de regio. We zijn daadkrachtig, betrokken, gedreven, volhardend en denken in oplossingen. Continu streven we naar het beste, en zijn we oprecht blij als er een match is gemaakt. Door onze gedrevenheid en prestaties zorgen we ervoor dat ieder bedrijf ons kent en een échte ambassadeur wordt van onze organisatie.

Flexx4Nu als partner

Flexx4Nu gaat voor meer dan tevreden opdrachtgevers. Duurzaam partnership begint met vertrouwen. We creëren het ene na het andere succesverhaal door permanent kwaliteit te leveren en te investeren in een goede relatie met jou als opdrachtgever.

Het begint met een aantrekkelijke vacaturetekst waarmee we ervoor zorgen dat werkzoekenden al in een vroeg stadium een beetje verliefd raken op jouw bedrijf. Vervolgens worden zij getriggerd om te solliciteren zonder poespas. Hebben we te maken met een serieuze match? Dan blijven we persoonlijk betrokken tot het moment dat jij je nieuwe aanwinst maar al te graag een vast contract aanbiedt.

Ga je de samenwerking met Flexx4Nu aan, dan krijg je extra exposure op onze website en social media middels een eigen werken-bij site. Hiermee maken we talent razend nieuwsgierig naar jouw organisatie. Onze opdrachtgevers zijn telkens weer verrast over onze aanpak, de kwaliteit van procedures, en onze onovertroffen service. Laat ons weten naar welk talent je op zoek bent; dan gaan wij ons uiterste best doen om dat voor je te vinden en te verleiden!

opdrachtgevers over ons
HelloFlex opdrachtgevers

Slimme technologie

We bieden allerlei handvatten om jou het werken met onze talenten zo makkelijk mogelijk te maken. Via een digitaal platform kun je binnen jouw eigen persoonlijke omgeving 24/7 gegevens, contracten, declaraties en facturen inzien. Gewerkte uren kunnen snel en eenvoudig worden goedgekeurd, documenten uploadt je binnen een handomdraai en daarnaast stuur je eenvoudig berichten en vragen naar Flexx4Nu. Ook wordt je via een tool ondersteund bij het inschrijven van nieuwe talenten. Zowel jij als opdrachtgever als jouw medewerkers kunnen de tool zelf gebruiken, wat enorm efficiënt werkt voor beide partijen. Handig toch?!

Onze succesformule

Door continu onze beloftes waar te maken, blijven werkgevers voor Flexx4Nu kiezen. We zijn de beste in oplossingsgericht luisteren, wat resulteert in een perfecte match met talenten. We zijn daadkrachtig, betrokken, gedreven en volhardend; de kernwaarden die verweven zijn in het DNA van Flexx4Nu. Daarnaast draagt de originaliteit van onze dienstverlening met tijdbesparende oplossingen bij aan meer dan tevreden opdrachtgevers. Dit alles zorgt voor een gestage groei van onze organisatie. Feitelijk groeien wij met name door onze tevreden opdrachtgevers en blije ambassadeurs. Ben jij er daar binnenkort één van?!

Slim boeien: een passend antwoord op elke personeelsvraag

Vacature optimalisator

Zo werkt het

Je uploadt je vacaturetekst en krijgt direct bruikbare tips om jouw vacaturetekst te verbeteren. Wat vindt jouw doelgroep belangrijk in de keuze voor een werkgever en welke arbeidsvoorwaarden zoeken zij? In jouw vacaturetekst zie je direct wat goed is, wat er mist, en er worden suggesties gedaan ter verbetering. Zo kun je gemakkelijk en snel je vacature- en wervingsteksten verbeteren. Snel, eenvoudig en doelgroepgericht.