Vacatures

resultaten

Operator Food 3 ploegendienst – Tilburg

Introductie

Niet te geloven: een productiemedewerker-vacature bij het bedrijf waar de Mora KipKorn, de Van Lieshout-frikandel en de Ad van Geloven-kroket van de band rollen.Van Geloven is de werkplek waar ze staan te springen om jouw kennis en kunde om de productie van foodproducten nóg efficiënter te maken. En niet alleen dat: ook is Van Geloven een werkgever waar hard werken samen gaat met hard werken. Hard werken dus, vooral als het erom gaat de productie nóg efficiënter te maken. De kwaliteit te verbeteren. En veiligheid voorop te stellen. Vergeet vooral niet dat je vastberaden bent niet alleen de productie verder te ontwikkelen, maar ook jezelf. Door opleidingen te volgen en door te groeien van productiemedewerker naar de rol van operator kookafdeling


Organisatie

Werken als productiemedewerker in een groeiende food-organisatie

Van Geloven produceert lekkere, kwalitatieve en verantwoorde snackproducten. Onder het assortiment vallen 12 sterke merken. Denk bijvoorbeeld aan de Mora KipKorn, de Van Lieshout-frikandel en de Ad van Geloven-kroket. Deze overheerlijke snacks worden geproduceerd op 3 locaties: Helmond, Tilburg en Maastricht.

Functie

Dit is waar jij jouw no-nonsense mentaliteit, betrokkenheid en schat aan ervaring voor inzet:

De focus van jouw werkdag hangt af van de machine waaraan je staat. Het ene moment ben je in de ‘grote keuken’ de medewerker die zich focust op het vlees en recepturen van de ragout voor kroketten of de kaassoufflévulling. Het andere moment zorg je dat het vlees word uitgepakt en verwerkt.

Ochtenden, middagen & avonden

Als operator bij Van Geloven is er genoeg te doen. En dit doe je in 3-ploegendiensten met shifts van: 6:00 tot 14:00 uur 14:00 tot 22:00 uur en van 22.00 tot 06.00 uur. De ploegentoeslag? Die is 18 %. Gezien de shifts is het wel zo handig dat je met de auto naar je werk komt.

Functie-eisen

Om deze productiemedewerker-rol tot een waar succes te maken, willen we natuurlijk een paar zaken bij je terugzien. Zo ben jij een vakman of -vrouw die betrokken en loyaal is. Van Geloven voelt voor jou als een familiebedrijf waar jij samen met je collega’s het verschil maakt. Je bent van het ‘niet lullen maar poetsen’, heel sociaal en rap van tong. Ook neem je mee:

 • mbo-werk- en -denkniveau.
 • bereid te zijn om in 3 ploegendienst te werken
 • fysiek zwaar werk kunnen doen en geen bezwaar om in contact te komen met rundvlees, varkensvlees en kippenvlees.
 • een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift

Aanbod

Naast investeren in de organisatie, investeert Van Geloven ook in jou. In de vorm van opleidingen en kansen om jezelf ‘op te werken’ in functie. En op fulltime basis beloont deze werkgever jou met: direct in dienst met

 • een 7 maanden contract
 • salaris van minimaal 2238,- bruto per maand
 • 18 % ploegentoeslag
 • reiskostenvergoeding maximaal € 6.00 per dag
 • 25 vakantiedagen 15 atv dagen
 • 3 % einde jaars uitkering
 • pensioenregeling
 • personeelskorting

Sollicitatie

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX 8M

Contactgegevens

Prive Werk
Toevoegen