Bij Flexx4Nu doen we er alles aan om jou blij te maken. Hoe doen we dat?

Aangenaam, wij zijn Flexx4Nu…

een kleinschalig, professioneel en integer uitzendbureau voor het MKB in de regio Helmond, Nuenen, Eindhoven, Asten en Deurne. De local hero in het ontdekken van jouw talenten. Hebben we je talent in beeld, dan helpen we jou aan een baan waar je blij van wordt. We verbinden je met topwerkgevers met als doel: het creëren van de perfecte match. Ook na je indiensttreding blijven we betrokken.

Flexx4Nu wil beschouwd worden als een van de beste kleinschalige uitzendbureaus in de regio. We zijn daadkrachtig, betrokken, gedreven, volhardend en denken in oplossingen. Continu streven we naar het beste, en zijn we oprecht blij als er een match is gemaakt. Door onze gedrevenheid en prestaties zorgen we ervoor dat ieder talent een échte ambassadeur wordt van onze organisatie.

Werken voor Flexx4Nu

Geschoold of ongeschoold; iedereen heeft een talent, en Flexx4Nu ziet dat. We bieden daarom ook alleen vacatures aan die passen bij jóuw talent, opleiding en ervaring. Via Flexx4Nu solliciteer je eenvoudig, zonder poespas. Dat houdt in dat je volgens een eenvoudige sollicitatieprocedure in aanmerking komt voor de baan waar je blij van wordt. Geen eindeloos aantal invulvelden, maar mét of zonder CV solliciteren, eventueel via social media. Ideaal toch?!

Heb je ‘ja’ gezegd tegen die droombaan? Dan zetten we alles op alles om het jou optimaal naar je zin te maken. Werken voor Flexx4Nu is een ware belevenis. Laat je verrassen door onze betrokkenheid rondom jouw werkgeluk. Ook als je in vaste dienst treedt bij je nieuwe werkgever blijven we ons om je bekommeren. Jouw werkplezier staat namelijk bovenaan op ons lijstje.

Persoonlijke aandacht vinden we belangrijk. Daarom kun je regelmatig een WhatsAppje, belletje, e-mail of bezoekje van ons verwachten. Flexx4Nu is een prettige en flexibele samenwerkingspartner, goed bereikbaar, en altijd correct in het nakomen van afspraken en uitbetalen van salarissen. Om jou zo goed mogelijk te ondersteunen en onze dienstverlening te verbeteren, zijn we benieuwd naar je mening, tips en ideeën: sharing is caring!

Fun & more

Talent zoals jij, verdient net even iets meer dan een droombaan en een lekker salaris. Wat dacht je van: opleidingen die jou verder brengen in je loopbaan, activiteiten met andere Flexx4Nu-ers, profiteren van mooie items bij CoolBlue, en sporten met korting bij een fitnessclub bij jou in de buurt? Het mooiste is: je hoeft er niets voor te doen! Flexx4Nu-ers komen daarnaast in aanmerking voor collectieve kortingen.

Slimme technologie

Heb je jouw droombaan gevonden? Dan bieden we je allerlei handvatten om het je zo makkelijk mogelijk én optimaal naar je zin te maken. Via een digitaal platform kun jij binnen jouw eigen persoonlijke omgeving 24/7 je gegevens, contracten, declaraties, betalingen, reserveringen en loonafrekeningen inzien. Je kunt je gewerkte uren snel en eenvoudig invullen, documenten uploaden en daarnaast stuur je eenvoudig berichten en vragen naar Flexx4Nu. Handig toch?!

HelloFlex opdrachtgevers

Onze succesformule

Bij Flexx4Nu geloven we heilig in de weg die we bewandelen. Onze passie voor het vak is voelbaar tot in de diepste vezels van onze dienstverlening. Daarbij zijn we daadkrachtig, betrokken, gedreven en volhardend; de kernwaarden die verweven zijn in het DNA van onze organisatie. Door continu onze beloftes waar te maken, creëren we tevreden Flexx4Nu-ers, en blijven werkzoekenden voor ons kiezen. Feitelijk groeien wij dus met name door onze blije ambassadeurs. Ben jij er daar binnenkort één van?!