Introductie

Koeltechnische projecten bij klanten voorbereiden en aansturen. Opgebouwde koelinstallaties zorgvuldig controleren en in bedrijf stellen. En in ons eigen testlab meewerken aan innovatieve ontwikkelingen met nieuwe koudetechnieken. Echt iets voor jou? Kom werken als projectleider koeltechniek bij KOMA. Bij ons staan plezier en uitdaging in je werk centraal.

Organisatie

OVER KOMA

Bij KOMA lopen we voorop in de ontwikkeling, productie, installatie en het onderhoud van duurzame koeltechnische installaties voor de bakkerij-industrie. Wij maken al onze koelinstallaties op maat voor elke klant, van een koelsysteem voor de bakker op de hoek tot complete koelstraten voor productiebedrijven en distributiecentra. En dankzij ons team van deskundige monteurs kunnen onze klanten de koelinstallaties snel en probleemloos in gebruik nemen. Én houden.

Functie

De werksfeer

Ook al ben je vaak op pad en spreek je vooral klanten en onderaannemers, als werkgever blijven we in verbinding met je. Door regelmatig informatiebijeenkomsten en leuke activiteiten te organiseren. Maar ook door contact met je te houden. Te kijken hoe het met jou en je familie gaat. Wat jij nodig hebt om je werk nog beter te doen. En hoe wij je daarbij kunnen helpen.

Niet voor niets werken we er hard aan om je nog meer te bieden. Nog betere ondersteuning in je werk. Meer mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen of door te groeien binnen ons bedrijf. Meer uitdaging. En last but not least: nog meer plezier in je werk.

Andersom mag jij ons ook uitdagen. Door kritisch mee te denken over onze producten en diensten. En mogelijkheden en kansen te signaleren en te benoemen. Zo helpen we elkaar nog beter te worden.


Jouw werkdag

Als projectleider koeltechniek is elke werkdag anders. De ene dag voer je tests met nieuwe koeltechnieken uit in onze teststraat of bereid je installaties bij klanten voor. De volgende dag stel je een nieuwe installatie in bedrijf bij een klant. Door installatiemonteurs en lokale onderaannemers aan te sturen. Daarbij steek je ook zelf de handen uit de mouwen als dat nodig is. Je controleert of de installatie klopt met de tekening. En of hij goed is opgebouwd, goed werkt en aan alle kwaliteits- en veiligheidseisen voldoet. Het mooiste moment? Als de koelinstallatie in werking wordt gezet en doet wat hij moet doen: koelen, vriezen of condenseren. Klant blij, jij blij, wij blij.
Functie-eisen

De werkomgeving

Je bent vaak te vinden in het testlab op ons bedrijf in Roermond. Maar nog vaker rijd je vanuit jouw woonplaats naar klanten in Nederland, België en Duitsland. Jouw projecten variëren van kleine koelinstallaties voor bakkers en patissiers tot complete koelstraten voor broodfabrieken . Te ver rijden? Dan pak jij het vliegtuig. Wij zorgen intussen dat alle materialen en gereedschappen bij de klant komen. En bij meerdaagse projecten in het buitenland regelen we ook een hotel voor je. Zo kun jij je elke dag optimaal op je werk concentreren.Wat is vereist

Je zet graag je brainpower in en houdt ook van aanpakken. Door jouw oog voor kwaliteit zie je snel of koeltechnische installaties juist zijn opgebouwd en welke verbeteringen nodig zijn. Je bent een kei in tekeningen en specificaties lezen en anderen instrueren wat er moet gebeuren. Professioneel en geduldig met mensen omgaan? Jij kan dat. Zelfs in onvoorziene situaties en bij ongeduldige klanten blijf je COOLbloedig.


Deze baan als projectleider koeltechniek past uitstekend bij je als je ook nog:

• een mbo-diploma Elektrotechniek of Mechatronica hebt.

• het F-gassen certificaat en je STEK-diploma bezit (of wilt halen).

• kennis hebt van natuurlijke koudemiddelen zoals CO2.

• op zijn minst zo’n 5 jaar werkt als koeltechnisch monteur, installatiemonteur of servicemonteur bij een koeltechnisch bedrijf waar kwaliteit en service hoog in het vaandel staan.

• ervaring hebt met klantcontact en werken in de buitendienst.

• maximaal op zo’n 45 km afstand van Roermond woont.

• je rijbewijs B hebt.

• uitstekend Nederlands spreekt. Spreek je ook Engels of Duits? Dan heb je een streepje voor.


Aanbod

Wat bieden we jou

Als monteur koeltechniek bij KOMA profiteer je van:

• een salaris van € 4.000 tot € 4.200 bruto per maand met 8% vakantiegeld.

• reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer

• een vast contract.

• 25 vakantiedagen en 13 ATV-dagen.

• een pensioenregeling waarvoor wij het grootste deel van de premie betalen.

• een overwerkvergoeding.

• een ruim opleidings- en ontwikkelingsbudget.

• veel leuke personeelsactiviteiten, waaronder bedrijfsuitjes, een Sinterklaasviering en Kerstborrel.

• een overnachting en onkostenvergoeding bij klussen in binnen- of buitenland die meerdere dagen duren.

Sollicitatie

Kom werken bij de marktleider in duurzame en innovatieve koelinstallaties voor de bakkerij-industrie. Solliciteer voor 30-10-2020.


Recruiter | Jeffrey van Wijngaarden

email-adres : vacancy@koma.com