Introductie

Afwisselend binnen en bij klanten werken als onderhoudsmonteur en storingsmonteur? Jezelf ontwikkelen tot een vakspecialist op het gebied van heftrucks en andere interne transportmiddelen? Solliciteer als servicemonteur bij een fullservice dienstverlener, een familiebedrijf met een Brabants karakter.

Organisatie

Deze organisatie is in ruim 40 jaar uitgegroeid tot een fullservice dienstverlener op het gebied van interne transportmiddelen. Zij verkopen, verhuren, leasen, repareren en keuren intern transport. Feitelijk bieden ze alles wat rolt in een magazijn. Met drie toonaangevende merken bedienen zij klanten door heel Nederland in uiteenlopende branches, waaronder de voedingsindustrie.

Binnen dit familiebedrijf met een Brabants karakter maak jij als servicemonteur deel uit van het 7-koppige serviceteam. En hoewel je jouw werk voor het grootste deel zelfstandig uitvoert, kun je altijd terecht bij je collega’s als je hulp nodig hebt. Wat zij belangrijk vinden op de werkvloer? Veiligheid en werken met plezier. Samenwerken en samen leren. Eerlijk en open communiceren. En meedenken, met de klant én met elkaar.

De werkplaats is ASEC Excellent gecertificeerd, dus schoon, goed georganiseerd en voorzien van de modernste faciliteiten. Ook de lunchruimte mag er wezen: drink er op je gemak een kop koffie of neem bijvoorbeeld een soepje of snoepje. Regelmatig kun je genieten van een hartige lekkernij, zoals een heerlijk stuk taart of een worstenbroodje. Even opfrissen en je spullen veilig opbergen? Ook daaraan is gedacht.


Functie

In principe werk je op doordeweekse dagen tussen 8.00 en 17.00 uur, maar we vragen ook om flexibiliteit en bereidheid tot overwerk als een klus daarom vraagt. Je kunt ingezet worden voor binnendienst, onderhoud bij klanten en storingsdienst. Ook het type transportmiddel waar je aan werkt varieert: je bent afwisselend bezig met elektro, mechaniek, pneumatiek of hydrauliek. Dat maakt het werk van servicemonteur zeer veelzijdig. Heb je wat meer ervaring? Hoe gaaf is het dan om met je eigen servicebus op pad te gaan om onderhoud, reparaties en storingsdiensten uit te voeren bij klanten.

Hoe jouw werkdag eruitziet?

• Als onderhoudsmonteur ga je aan de hand van een weekplanning en de nodige werkinstructies op pad om de interne transportmiddelen van klanten te onderhouden.

• Heb je storingsdienst? Omdat je inkomende storingsmeldingen oppakt en zo snel mogelijk verhelpt, weet je van tevoren niet hoe je dag eruitziet of waar je werkt.

• Werk je een dagje binnen? Dan pak je zelfstandig werkzaamheden op via het prioriteitenbord .


Functie-eisen

“Overal is een oplossing voor”; als geboren sleutelaar herken jij jezelf helemaal hierin. Je bent een serieuze en harde werker die op zijn tijd ook in is voor een geintje. Door jouw grote technisch inzicht en oog voor kwaliteit zie je snel hoe een probleem opgelost kan worden, en je rust niet voordat jouw klant 100% tevreden is. Bovendien ben je flexibel en zelfstandig genoeg om jouw werkzaamheden – met of zonder planning – vlot en goed uit te voeren.

Je bent echt geknipt voor deze vacature van servicemonteur als je ook nog:

• een mbo-diploma op zak hebt.

• zo’n 2 à 5 jaar ervaring hebt als heftruckmonteur, onderhoudsmonteur, storingsmonteur bij een productiebedrijf of als automonteur.

• maximaal op zo’n 30-40 km afstand van Helmond woont.

• uitstekend Nederlands spreekt en schrijft.


Aanbod

Dit bedrijf biedt jou graag de mogelijkheid om je te ontwikkelen tot een echte vakspecialist. “Together each achieves more” is hun motto als het gaat om samenwerken, samen leren en nieuwe ideeën onderzoeken. Behalve een zelfstandige en afwisselende functie als servicemonteur in een schone en goed georganiseerde werkplaats, profiteer je daarom van:

• een contract voor 7 maanden met mogelijkheid tot vaste aanstelling.

• een salaris van € 2.178 tot € 3.244 bruto per maand.

• daggeldvergoeding voor opdrachten op locatie bij de klant.

• tijd-voor-tijdregeling en overwerktoeslag voor overuren.

• geen weekenddiensten.

• volop leer- en doorgroeimogelijkheden; wat dacht je bijvoorbeeld van specialiseren in een bepaald merk of cursussen volgen in Italië?

• 25 vakantiedagen.

• leuke personeelsuitjes en activiteiten door het jaar heen.

Sollicitatie

Sta je te popelen om aan de slag te gaan als servicemonteur bij dit mooie bedrijf? Solliciteer zeker voor 24 maart. Eerst meer informatie of een rondleiding? Bel ons op 06-53 90 64 22 en wij regelen het voor je.

De 3 zekerheden van Flexx4nu:

 Vandaag gesolliciteerd? Volgende week een gesprek.

 Een contract

 Geen cv bij de hand? Je kunt ook solliciteren zonder cv en brief.