SLIMMER WERVEN

SLIMMER WERVEN

FLEXX4nu investeert

Onlangs hebben we geïnvesteerd in een ATS systeem ( applicant tracking systeem) en in DoelgroepenDashboard.

Door het in gebruik nemen van een ATS systeem kunnen wij al onze systemen onderling koppelen , waardoor wij wervingsprocessen en kandidatenstromen efficiënter kunnen beheren.

Met de DoelgroepenDashboard krijgen we inzicht in jouw doelgroep en kunnen we een nog betere wervingsstrategie bepalen.

ATS SYSTEEM

 

Leg snel en
gemakkelijk contact

FLEXX4NU speelt korter op de bal. Wij houden de controle over het sollicitatieproces met effectieve functies om sneller te matchen en direct gesprekken te plannen.

Bouw effectief aan
een goede kandidatenpool

FLEXX4NU registreert alle sollicitanten, en bepaalt wie in de database blijft staan.

DYNAMISCH EN OVERZICHTELIJK

Onze vacaturesite staat als een huis en de sollicitaties stromen binnen. 

Dat doen we  snel en eenvoudig met behulp van een automatisch gegenereerd overzicht met alle relevante vacatures. Per vacature zien we direct hoeveel sollicitaties er zijn en wie de sollicitant is. Per sollicitant checkt FLEXX4NU of er een mogelijke match is met een kandidaat. Met één druk op de knop is alles aan elkaar gelinkt. Zo vinden wij nog sneller de beste kandidaten voor de opdrachtgever!

 

opdrachtgevers over ons
HelloFlex opdrachtgevers

doelgroependashboard

Leer je doelgroep kennen

Het DoelgroepenDashboard geeft ons inzicht in jouw doelgroep: is jouw doelgroep actief of latent, welke oriëntatiebronnen en websites gebruikt je doelgroep in zijn baanzoektocht, wat zijn de pullfactoren en de arbeidsvoorwaarden die hen doen laten bewegen?

Verkrijg inzicht in de actuele arbeidsmarkt

Analyseer de marktsituatie: wat is de wervingshaalbaarheid van je doelgroep, is een vacature moeilijk vervulbaar, wat is de gemiddelde doorlooptijd van een vacature? Monitor je concurrenten en bepaal jouw positie in de markt.

 

Bepaal je wervingsstrategie

Welke wervingskanalen kan je het beste inzetten en voor welk aanbod is je doelgroep gevoelig? Werf je op een traditionele wijze via jobboards en vacaturesites of pas je een creatievere wervingsstrategie toe om je doelgroep te bereiken?