Introductie

Versla jij de bouwbijbel met jouw brede technische kennis? Vind je meedenken in technische projecten net zo leuk als klanten en collega’s helpen met al hun vragen? En wil je werken bij een bedrijf waar de beste begeleiding, vaste thuiswerkdagen en samen leuke dingen doen vanzelfsprekend zijn? Solliciteer als Technisch Adviseur bij Reynaers Aluminium.

Organisatie

De werksfeer

Op ons kantoor in Helmond werk je samen met andere Technisch Adviseurs, de Account Managers en de Calculator. Elke technisch adviseur heeft zijn of haar eigen specialisme. Ook jij, dus waarin wil jij je specialiseren? Jij maakt de keuze, en wij zorgen voor een degelijk inwerktraject én een goede opleiding. Jouw leidinggevende Bert geeft je veel vertrouwen en vrijheid om je werk goed in te richten. Daarbij stimuleert hij je om te kijken waar jouw persoonlijke interesse ligt. Hij rekent er wel op dat jij zelf je verantwoordelijkheid neemt, en aangeeft wanneer je hulp nodig hebt. Of zijn expertise, want Bert doet niet onder voor jou qua kennis.

#TogetherForBetter. Dat is ons werkmotto. Samen de schouders eronder om onze klanten zo goed mogelijk te bedienen. Samen werken, van en met elkaar leren en samen beter worden. Dat is niet alleen goed voor jouw en onze ontwikkeling, maar ook voor de sfeer.

Als werkgever proberen we die saamhorigheid te versterken met allerlei leuke activiteiten. Voor je team of voor het hele bedrijf. Van kennissessies en workshops tot sportieve en sociale evenementen.

Functie

Jouw werkdag

Na de eerste slok koffie klap je laptop open en bekijk je je mail. Je informeert een klant welk type schroeven hij het beste kan gebruiken om hang- en sluitwerk te monteren. Daarna zet je je headset op en bel je een klant die vragen heeft over technische documentatie. Samen doorloop je de documenten en waar nodig geef je een toelichting. En je loodst een klant geduldig door ons softwaresysteem ReynaPro. Zo vliegt de ochtend voorbij.

Na de lunch voltooi je een adviesrapport voor de gevel van een tien verdiepingen tellend gebouw. Als VMRG-specialist weet jij precies aan welke kwaliteitseisen en richtlijnen de gevel moet voldoen.

Even later rijd je met je team naar het hoofdkantoor in Duffel. Jullie zijn uitgenodigd voor een presentatie en training van een nieuw product. Zo houd je je technische kennis actueel. Jij zorgt ervoor dat deze informatie klanten en collega’s ook bereikt. Bijvoorbeeld jullie productendatabase aan te vullen, een nieuwsbericht te schrijven, of een webinar of kennissessie te organiseren.


De werkomgeving

Jouw zit-sta-bureau en laptop staan klaar op ons kantoor in Helmond. Enkele jaren geleden is dit pand volledig vernieuwd. Daarbij is veel aandacht besteed aan het creëren van een vitale en duurzame werkomgeving waarin jij kunt werken zoals jij dat prettig vindt. Fietsen achter je bureau of zitten op een ergonomische bal? In een stilteruimte geconcentreerd werken aan een adviesrapport? Zittend of staand bellen of vergaderen? Allemaal mogelijk. Het vele groen en de belevingsdoeken zorgen voor een aangename en inspirerende werksfeer.

Bij Reynaers heb je elke week een vaste thuiswerkdag. En ook op jouw thuiswerkplek zorgen we dat we jou zo goed mogelijk ondersteunen.

Functie-eisen

Dankzij jouw klantgerichtheid en brede technische kennis ontpop jij je tot dé vraagbaak voor klanten en collega’s. Jouw missie? De bouwbijbel overbodig maken. En of je nou een klant belt om vragen te beantwoorden of een adviesrapport uitwerkt, jij werkt altijd secuur en netjes.

En je bent echt geknipt voor deze baan als Technisch Adviseur als je ook nog:

• een mbo- of hbo-diploma bouwkunde hebt, óf

• zo’n 1 tot 5 jaar hebt gewerkt als Technisch Adviseur of Technisch Supportmedewerker bij een (gevel)bouwbedrijf.

• de logica van de bouwkolom begrijpt en van veel bouwkundige aspecten iets afweet: van bouwfysica en brandwerendheid tot bouwtechnische documentatie en software.

• eventueel verstand hebt van hang- en sluitwerk. Niet verplicht, maar wel reuze handig.

• de VMRG-kwaliteitseisen (bijna) kunt dromen.

• maximaal op zo’n 40 km afstand van Helmond woont.

• uitstekend Nederlands spreekt.

Aanbod

Duurzaamheid. Vitaliteit. Veiligheid. MVO. Bij Reynaers en Roval staan we niet stil met deze thema’s. Als het gaat om onze projecten, systemen en panden. Maar zeker ook als het gaat om jouw welzijn en persoonlijke ontwikkeling. En daar gaan we verder in dan andere bedrijven. Kies uit vele workshops en faciliteiten die zorgen dat jij je goed voelt en je werk met plezier doet. Draag jouw steentje bij aan een betere wereld. En vier samen met ons alle momenten en successen die het werk de moeite waard maken, zoals jubilea, verjaardagen en mooie resultaten. Bijvoorbeeld een extra lekkere lunch vanwege de hoogste maandomzet ooit.Als Technisch Adviseur bij Reynaers kun je verder rekenen op:

• een salaris van € 2.500 tot € 3.500 bruto per maand met 8% vakantiegeld (op basis van 39 uur per week).

• vaste thuiswerkdagen en een ingerichte thuiswerkplek, inclusief laptop en internetbellen.

• een pensioenregeling waar je zelf maar een heel klein bedrag aan meebetaalt.

• de mogelijkheid om flexibel te werken.

• 25 vakantiedagen en 6 (collectieve) atv-dagen.

• een contract voor 12 maanden met uitzicht op een vast contract.

• een extraatje, zoals een 13e maand vanaf een contract voor onbepaalde tijd.

• vaste reiskostenvergoeding vanaf 10 km enkele reis.

• een degelijk inwerktraject en opleidingsplan op maat.

• uitstekende collectieve verzekeringsmogelijkheden, waaronder in ieder geval WAO en WGA.

• veel leuke personeelsactiviteiten, zoals een darttoernooi, bedrijvenloop, sinterklaasviering voor het hele gezin, grotbiken, voetballen, workshops, schaatsen, personeelsfeesten… te veel om op te noemen.

Sollicitatie

Jeffrey van Wijngaarden 06 53 90 64 22