Solliciteren
Vragen? Neem contact met mij op!
Deel deze vacature
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

TIG Lasser – Deurne

Introductie

Komt jouw ervaring als TIG-lasser even goed van pas…

bij het ontwikkelen en goed werkend maken van trilvullers.


Als het over techniek en ontwikkelen gaat, kom jij in beweging. De technische ins en outs van allerlei producten ken jij al en anders maak jij je ze razendsnel eigen. Zeker als het om trilvullers gaat die in bedrijfsmechanisatie worden gebruikt. En het liefst bouw je deze vibrerende kommen met jouw eigen vakhanden.


Deze beschrijving van jou klopt als een bus, hè? Dan is het geen toeval dat je deze fulltime vacature van TIG lasser nu voor je hebt. Versterk jij binnenkort M.H. Aarts Technical Support, dé ambachtelijke machinebouwer van Deurne?

Organisatie

Jouw nieuwe werkomgeving

Op 8 minuten loopafstand van het station in Deurne is M.H. Aarts Technical Support gevestigd. Dit bedrijf is gespecialiseerd in trilvullers, zowel circulair als lineair. De vullers worden volledig in eigen huis gebouwd, van het ontwerp tot het maken van de basis en het inrichten. Het bedrijf levert ook gerelateerde randapparatuur, zoals Pick & Place- en separeer-units, bulkbanden enzovoorts. Daarnaast verzorgt het uiteenlopende assemblage-werkzaamheden, van halffabricaat tot eindproduct.Binnen het kleine bedrijf is er oprechte aandacht voor elkaar. Onder jouw 5 collega’s bevinden zich veel Formule 1-fans en muziekliefhebbers. Van rock tot grunge. Maar ook als je andere interesses of hobby’s hebt, zit je bij dit bedrijf goed op je plek.


Jouw leidinggevende Martijn geeft jou veel ruimte om je te ontwikkelen op het gebied van trilvullers. Vooral in het begin stuurt hij op een goed eindresultaat.

Functie

Jouw werkdag

Het maken van trilvullers staat centraal in jouw werk. Ook test je trillvullers en maak je de aanpassingen om de producten te positioneren. Op een gemiddelde werkdag ben jij als TIG lasser in de weer met:


 • TIG-lassen.
 • Fabricage
 • Assemblage

Lekker afwisselend dus. Minder spannend, maar zeker in deze omgeving noodzakelijk: het opruimen van de werkplaats van maar liefst 300 m².


Jouw werktijden zijn van 8.00 tot 17.00 uur. Er wordt geluncht van 12.15 tot 12.45 uur en om 10.00 uur en om 15.00 uur zijn er 2 pauzes van een kwartier.

Functie-eisen

ouw inbreng

Lekker direct, goudeerlijk en een doorzetter: dat ben jij. Ook ben je creatief en ga je een uitdaging niet uit de weg. Het is je lust en je leven om (technische) zaken uit te puzzelen en te laten werken. Verder heb jij minimaal in jouw vakhanden:


 • een diploma van een technische vmbo- of vroegere lbo-opleiding (zoals lts).
 • enige ervaring als TIG-lasser, lasser, constructiebankwerker lasser, trilvullerbouwer of metaalbewerker.


Als je ervaring met trilvullers op zak hebt, is dat mooi meegenomen (maar geen must).

Aanbod

Jouw beloning

Hoe werken trilvullers? Die kennis haal je niet uit een boekje. Wel kan je bij deze machinebouwer dit ambacht in de praktijk leren. En veel ervaring of ietsje minder: jij krijgt de vrijheid om je eigen werk in te vullen. Concreet krijg jij:


 • een goed salaris tussen de € 2200-2750 bruto per maand
 • een 7 maanden contract .Gaat het goed? Dan is er uitzicht op een vast contract.
 • een pensioenregeling, waarvan de werkgever 63.27 procent betaalt.
 • een reiskostenvergoeding van € 0,19 per kilometer vanaf een enkele afstand van 10 kilometer woon-werk.
 • een vergoeding voor overwerk en (de eerste 2 uur 134 procent, voor de rest van de uren en zaterdag 155 procent , zondagen en feestdagen 193 procent en werkkleding.
 • 25 vakantiedagen per jaar en 13 adv-dagen bij een 40-urige werkweek.

Sollicitatie

Eerst een vrijblijvend gesprek voordat je solliciteert? Plan dan hier je afspraak.