werkenbijarte- medewerker eindcontrole

Eindcontrole. Arte

Medewerker eindcontrole

Wij hebben jóu nodig voor de eindcontrole en eindafwerking van keukenbladen en het gereedmaken van de producten voor transport.

 

Zeg hier maar eens nee tegen:

Een baan met veel vrijheid; als jij mocht kiezen dan wist je het wel! Die baan is dichterbij dan je denkt. Arte is gespecialiseerd in de productie van natuurstenen en composieten werkbladen, en biedt jou de kans waar jij op zit te wachten. Een job waarbij je de laatste en een zeer belangrijke schakel bent. Je wordt namelijk verantwoordelijk voor het eindproduct voordat het op transport gaat. Klinkt dat niet fantastisch; elke dag een mooi eindproduct leveren?!

 

Wat dacht je van…

Ben jij in je element tijdens het controleren van maten, indeling en uitvoering van eindproducten? Loop jij warm voor het verzorgen van de eindafwerking van de keukenbladen zoals het impregneren, oliën, reinigen, slijpen en corrigeren van onderdelen? Zie jij jou diezelfde keukenbladen al gereedmaken voor transport en montage? Weet jij met jouw oog voor detail tijdig onregelmatigheden te signaleren en aan te passen? En zijn de schuifmaat, rolmaat, slijptol en freesmachine je beste vrienden? Lees dan snel verder!

Hoe zie jouw werkdag eruit?

Voordat je solliciteert, wil je natuurlijk wel weten waarvoor je straks elke dag je bed uitkomt, nietwaar!? Een omschrijving: je neemt een keukenblad en aanverwante eindproducten uit het tussenmagazijn of vanaf het CNC bordes. Je voert de controle uit van het eindproduct en houdt hierbij rekening met kwaliteit, maten, aansluiting bij andere delen, kleur, krassen, vlekken en scheuren. Vervolgens controleer je vensterbanken, tegelplinten en achterwanden en slijp je de koppelnaad pas. Je impregneert, reinigt, oliet en corrigeert de eindproducten, en 

zorgt ervoor dat de spoelbak exact en netjes aansluit in het keukenblad. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het afboeken van orders. Vervolgens zet je de eindproducten klaar voor transport en montage en geef je tijdig een terugkoppeling over bijzonderheden of onregelmatigheden. Als medewerker eindcontrole lever je een positieve bijdrage aan het werkoverleg. Je verzorgt de administratieve afhandeling van een order, signaleert onveilige werksituaties en geeft een bijdrage aan een veilige werkomgeving. Als vanzelfsprekend zorg je voor het schoon en opgeruimd houden van de werkplek en de machines. 

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een fijn salaris en geniet je van 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

JIJ bent het voor Arte, omdat je beschikt over:

  • VMBO denkniveau
  • Technisch inzicht
  • Een talent

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

Het Arte-avontuur begint met een leerzame inwerkperiode. In de fabriek leer je alle kneepjes van het vak. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren collega aan het werk. Opleidingsmateriaal om jou van alle benodigde kennis te voorzien is beschikbaar. Het eerste halfjaar is Flexx4Nu je werkgever, en wanneer je eenmaal een Arte-hart hebt treed je in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Zwaar werk? Je bent de laatste die dat uit de weg gaat. Daarnaast kun jij als de beste met klanten omgaan, werk je zelfstandig, nauwkeurig, planmatig, flexibel, probleemoplossend, heb je maatgevoel en gevoel voor logistiek en ben je ook nog eens ontzettend technisch aangelegd.

 

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de eindcontroleur die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de lijmpistool in je handen!