werkenbijarte- medewerker lijmafdeling

medewerker lijmafdeling die blijft plakken

Nauwkeurige vakman

Jij zorgt voor nauwkeurige verlijming van verschillende onderdelen als randafwerkingen en verstevigingstroken aan de werkbladen. Daarnaast bedien je de zaagautomaat, waarmee je de randlijsten automatisch op de juiste lengte en met het juiste verstek zaagt.

Zwaar werk? Je bent de laatste die dat uit de weg gaat. Daarnaast kun jij als de beste met mensen omgaan, werk je zelfstandig, nauwkeurig, planmatig, flexibel, probleemoplossend, heb je maatgevoel  en ben je ook nog eens ontzettend technisch aangelegd.

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een fijn salaris en geniet je van 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

JIJ bent het voor Arte, omdat je beschikt over:

  • VMBO denkniveau
  • Technisch inzicht
  • Een talent

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

 

Het Arte-avontuur begint met een leerzame inwerkperiode. In de fabriek leer je alle kneepjes van het vak. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren collega aan het werk. Opleidingsmateriaal om jou van alle benodigde kennis te voorzien is beschikbaar. Het eerste halfjaar is Flexx4Nu je werkgever, en wanneer je eenmaal een Arte-hart hebt treed je in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

We overtuigen je graag! 

Met andere woorden: dit bedrijf biedt jou een mooie fulltime baan… en die is niet mis! Ben jij de medewerker lijmer  die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet sta jij binnenkort al met de lijmpistool in je handen!