Arte bied montage medewerker unieke kans!

Arte biedt monteur unieke kans.

Recht met je neus in de boter!

Als jij het voor het zeggen had, zou je de hele dag on the road zijn om mensen blij te maken. Wat dacht je van een baan waarbij je samen met een ervaren monteur de weg op gaat om nieuwe keukenbladen af te leveren en monteren!? Met onder je kont jouw ‘eigen’ bus met gereedschappen. Afwisselende werkdagen, baanzekerheid en een lekker startsalaris zijn inbegrepen.

Voldoende vrijheid en een fijn salaris

Jij bent een echte teamspeler en geniet je van de vrijheid die deze baan jou biedt. En omdat jij zo veel plezier in je werk hebt, vind je het geen enkel probleem om lange dagen te maken. Sterker nog, een vierdaagse werkweek op full-time basis, daar teken jij voor! De kans voor het maken van overuren grijp jij met beide handen aan. In ruil daarvoor ontvang je een fijn salaris en geniet je van 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Als vanzelfsprekend vergoeden wij alle kosten voor een overnachting als je over de grens werkt. Daarnaast pluk je de vruchten van een vaste extra vergoeding per nacht. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen

Opleiding op maat

Voordat jij als leerling monteur bij Arte aan de bak kunt, laat jij je het vak maar al te graag aanleren tijdens een inspirerende inwerkperiode in de fabriek. Vervolgens ga je als bijrijder onder begeleiding met een ervaren monteur op pad. Deze man (lees: ‘legend’) leert jou de fijne kneepjes van het inmeten en plaatsen. Opleidingsmateriaal is voorhanden, dus met een beetje discipline komt het helemaal goed met jou!

 

Arte trakteert jou op:

Je ontvangt natuurlijk een fijn salaris en geniet je van 24 vakantiedagen en 6 ADV dagen. Bruto uurloon voor startende werknemers van 21 jaar en ouder: € 11,49

2e halfjaar = € 12,12

3e halfjaar =  €12,82

4e halfjaar =  €13,51

5e halfjaar =  €14,20

JIJ bent het voor Arte, omdat je beschikt over:

  • VMBO denkniveau
  • Technisch inzicht
  • Een talent

Baanzekerheid ligt in het verschiet en interessante CoolBlue aanbiedingen wachten op je als jij voor deze job kiest. Voor deze baan is de cao voor de vakwerkbedrijven in de bedrijfstak natuursteen van toepassing, met daarin een goed middelloon pensioen. Je arbeidsomstandigheden zijn erg vriendelijk: alle benodigde veiligheids- en voorzorgsmaatregelen worden genomen. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn voorhanden en wanneer er zwaar getild moet worden, is hulp nabij.

Het Arte-avontuur begint met een leerzame inwerkperiode. In de fabriek leer je alle kneepjes van het vak. Daarna ga je onder begeleiding van een ervaren collega aan het werk. Opleidingsmateriaal om jou van alle benodigde kennis te voorzien is beschikbaar. Het eerste halfjaar is Flexx4Nu je werkgever, en wanneer je eenmaal een Arte-hart hebt treed je in dienst bij jouw nieuwe werkgever.

Zwaar werk? Je bent de laatste die dat uit de weg gaat. Daarnaast kun jij als de beste met klanten omgaan, werk je zelfstandig, nauwkeurig, planmatig, flexibel, probleemoplossend, heb je maatgevoel en gevoel voor logistiek en ben je ook nog eens ontzettend technisch aangelegd.

 

We overtuigen je graag!

Mocht je het nog niet in de gaten hebben: bij Arte liggen de kansen voor het oprapen. Denk jij inderdaad de leerling monteur te zijn die we zoeken? Dan overtuigen we je graag van deze kans. Solliciteer snel, en wie weet ga jij er met deze gewilde baan vandoor!